Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
ICE WET: Chechov Project - Studies in Waiting
Nicola Gunn
Kjøp billetter
13. februar 2024 Kl. 18:00
Sted: Studio USF
Språk: Engelsk
Kategori: Work in progress
Varighet: 30 min

To utøvere venter seg gjennom en serie kriser – en endeløst forandrende serie av scenarier, som stadig veksler mellom komedie til tragedie. 

Forestillingen er en fortolkning av Anton Tsjekhovs skuespill Tre søstre, og tar for seg usikkerhet i den psykologiske tilstanden vi er i når vi venter, samt tid og avstand slik de forholder seg til forventning og skuffelse.

Medvirkende

Written and Directed by Nicola Gunn
Choreographed and Performed by Caroline Eckly and Nicola Gunn

Mer informasjon

Studies in Waiting (After Chekhov) benytter seg av Anton Tsjekovs skuespill Tre søstre som et slags premiss for aktivisme, og ser for seg tre nye utøvere som venter gjennom en serie kriser: en endeløst forandrende serie med scenarier, som stadig veksler mellom komedie til tragedie.
Å vente på at Gretha Thunberg skal løse klimakrisen.
Å vente på at Ukraina vinner krigen.
Å vente på at Bergen får sin første ramenrestaurant.
Verket er foreløpig under utvikling, og trekker på tema fra Tre søstre så som klasse, forandring, desillusjon, arbeid, uvirksomhet versus virksomhet, by og land, for å reflektere over livet i en liten by i periferien: følelser som savn, begjær og skuffelse på den ene siden, og stagnering, ambivalens og passive forhold til sin egen situasjon på den andre. Verket tar for seg tid og avstand som komedie og tragedie, og ser på forestillingen om usikkerhet fra den psykologisk tilstanden vi er i når vi venter. Tsjekhov mente han hadde skrevet en komedie, men for publikummet i hans samtid var det uklart om det var en komedie eller en tragedie. Hvor tragisk må noe være før det blir en komedie? Hvor lenge må en tragedie holde på før den blir komisk?

Innholdsmelding

Vi i BIT Teatergarasjen er glade for at publikummet vårt består av ulike mennesker; folk med unike erfaringer og tilsvarende unike behov. Noen av våre besøkende liker å bli overrasketsjokkerte og utfordretmens andre kanskje ønsker å unngå å bli utsatt for bestemt innhold. Vi inviterer alle som ønsker å vite mersamme hva det måtte være eller hvorfor, om et av våre arrangementertil å ta kontakt på e-post Hei@bit-teatergarasjen.no eller ved å ringe +47 55 23 22 35.