Varighet: Kl. 20:00 - 01:00
Pris: 40,-
Kontaktinfo:
Kristina Melbø Valvik Mobil:45 29 89 02

(Silketrykk: Hedda Grevle Ottesen)

Prøverommet er et nomadisk visningsrom som beveger seg mellom ulike lokaler, gallerier og institusjoner i Bergen. Hver kveld er unik og one night only! Her samles kunstnere og andre kulturinteresserte for å presentere, oppleve og utforske billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing med og for publikum.

Prøverommet er en åpen plattform som har eksistert som en selvstendig enhet ved siden av den ordinære driften til BIT Teatergarasjen siden 1998. Konseptet gir nye og etablerte stemmer mulighet til å teste ut tanker, ideer og formspråk, og er et uformelt og levende alternativ til de etablerte institusjonene i Bergen. Publikum og aktører inviteres til å ta del i et multikunstnerisk og grenseoverskridene rom. Overskridelse er viktig, ikke nødvendigvis fordi det skaper grenseløshet, men fordi det utvider definisjoner. Vi gleder oss til en spennende sesong med sammensatte opplevelser og dristige øyeblikk.

Gjennom 20 år har aktører flittig brukt Prøverommet som arena for eksperimentering og utforskning. Vi har en lang historie bak oss og et stort spekter av kunstneriske bidrag. Vi gleder oss til fortsettelsen, og vil feire jubileet på storslått vis. Kjente som ukjente inviteres med til å forme veien videre. Hekt deg på!

Send en beskrivelse om hva du ønsker å presentere, benytte eller utforske i våre visningsrom til proverommet@bit-teatergarasjen.no.

Og om du lurer på noe kan du ta kontakt med Kristina Melbø Valvik, koordinator for Prøverommet / Mobil: +47 45 29 89 02 

---

Prøverommet har eksistert som en selvstendig enhet ved siden av den ordinære driften til BIT Teatergarasjen siden 1998. Prøverommet er støttet av Bergen Kommune.

facebook.com/proverommetside | #prøverommet