Kontaktinfo:
laurie@bit-teatergarasjen.no

PRØVEROMMET

Spring 2022

7.3 - Studio USF (obs! utsatt fra 21.2 som trykket i programmet)

28.3 - Nye Bokboden

25.4 - BEK

9.5 - Kunsthall 3,14

30.5 - Gather (online)

10.6 - Galleri Kronborg

Denne sesongen slår prøverommet seg sammen med et rikt utvalg av arenaer: en svart boks, et kunstnerdrevet galleri, en virtuell møteplasset, en senter for elektronisk kunst, en internasjonal kunststiftelse og en steinruin i fjellet!

For å holde deg oppdatert med prøverommet kan du sjekke denne nettsiden, registrere deg på e-postlisten og følge med på Instagram.

Folk som ikke er kjent med å Prøverommet, spør ofte hva det er. Enkelt sagt er det et rom for enhver type artist å prøve ut nytt materiale foran et publikum. Formatet er tilpasningsdyktig, men involverer ofte flere artister som presenterer samme kveld, vanligvis på mandager. Lokalene endres hver sesong, og hver av dem gir forskjellige muligheter.

Prøverommet produserer disse arrangementene sammen med BIT Teatergarasjens sesongprogram, på jakt etter den siste utviklingen innen undergrunnskunstscenen. Dette konseptet gir en mulighet for at nye stemmer, tanker og ideer kan testes ut i et uformelt og dynamisk miljø.

Prøverommet driver en kontinuerlig åpen utlysning for artister å presentere i kommende sesonger. Kunstnere med alle bakgrunner og disipliner oppfordres til å sende ideene sine til Laurie [at] bit-teatergarasjen [punkt] no.

Prøverommet  2022 er støttet av Bergen kommune, BIT Teatergarasjen, Kulturrådet og Vestland Fylkeskommune.

Visuell identitet til JAHJAH Studio.