Kontaktinfo:
laurie@bit-teatergarasjen.no

PRØVEROMMET PROGRAM

Vår 2024

10.2 - Bergen Kunsthall, Landmark (ICE WET)

9.3 - Lydgalleriet (x Vers Libre x Digital Signal)

16.4 - Ambrosia Tønnesens plass (x Arabisk filmfest x Café Ambrosia)

3.6 - Nordnes Sjøbad

Høst 2024

9.9 -  Universitetsbiblioteket - humaniora

7.10 - Åsane kulturhus

21.10 - Hordaland kunstsenter (Oktoberdans)

2.11 - Tekstilindustrimuseet

25.11 - den unferdige institusjonen (DUI)

12.12 - Østre

Prøverommet er et autonomt program som har pågått på BIT Teatergarasjen siden 1998, og dukker opp på forskjellige spillesteder gjennom sesongene. Det er et rom for å prøve ut nytt kunstnerisk materiale foran et publikum, ved å bruke et hvilket som helst medium: dans, teater, poesi, visuell kunst, musikk... 

HVORDAN DELTA

Omtrent halvparten av deltakerne nås gjennom en pågående åpen utlysning. Hvis du ønsker å være med, send en kort beskrivelse av prosjektet ditt til programprodusent Laurie Lax på e-post: laurie ved bit-teatergarasjen pr. Alternativt kan et møte eller telefonsamtale avtales. Husk at det å presentere eksperimenter og pågående arbeider er Prøverommets formål. Vanligvis presenteres flere prosjekter på samme kveld. Formatet er imidlertid åpent og tilpasningsdyktig og mange Prøverommet-arrangementer har blitt kombinert med workshops, publikasjonslanseringer, aktivisme og mer!

Prøverommet gir støtte til presentasjon av prosjekter, bildedokumentasjon og en liten deltakeravgift. Det er ikke noe budsjett for reise, men intensjonsavtaler er mulig for å støtte deltakernes søknader.

Alle tidligere deltakere er registrert i ARKIVET

HOLDE OPPDATERT

Meld deg på E-POSTLISTE for nyheter og muligheter

Følg @proverommet_____ på INSTAGRAM

STØTTE

Prøverommet 2024 får egen støttelinje fra Bergen kommune og Vestland fylkeskommune. Som en del av BIT Teatergarasjen er Prøverommet i tillegg støttet av Kultur- og likestillingsdepartementet.

Visuell identitet av JAHJAH Studio.