Kontaktinfo:
laurie@bit-teatergarasjen.no

SEE U IN AUGUST - GOD SOMMER! 

PRØVEROMMET

Prøverommet er BIT Teatergarasjens evigunge sidekick, et nomadisk visningsrom som beveger seg mellom ulike lokaler, gallerier og institusjoner i Bergen. Konseptet gir nye og etablerte stemmer mulighet til å teste ut tanker, ideer og formspråk, og er et uformelt og levende alternativ til de etablerte institusjonene i Bergen.   

Vi har eksistert ved siden av driften til BIT Teatergarasjen siden 1998, som et uavhengig visningsrom som skal fange opp det som skjer på undergrunnsscenen i Bergen. Prøverommet fungerer som en open call. Sjekk ut dato og venue for våren, og send en beskrivelse om hva du ønsker å presentere i våre visningsrom til laurie@bit-teatergarasjen.no

 

- La oss bare ta det helt rolig denne sesongen hvor vi går inn i ett nytt tiår. Reflekter litt over det som har vært, og tenk stort om det vi beveger oss mot. Prøverommet har alltid vært – og er fremdeles evig aktuelt uavhengig av trender i kunstmiljøet og forventninger om hva som er interessant. Det Prøverommet gir er en one night only opplevelse av billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing. 

Never to be missed xoxo Kristina