Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
3-dagers minifestival
Dans - en fest!
NO
Kjøp billetter
30. august 2018 Kl. 19:00
31. august 2018 Kl. 19:00
01. september 2018 Kl. 19:00
Sted: Studio Bergen, Bergen Dansesenter
Kart
Kategori: Dans

CARTE BLANCHE | EVA PFITZENMAIER & MAIK RIEBORT | MIRTE BOGAERT | ROSKVA YASMIN ANDERSEN | THUD! MOVING ENDANGERED SPACES| LISA C.BYSHEIM | KAREN EIDE BØEN | DANIEL MARIBLANCA

 

Høstsesongen åpner med en tre dagers lang fest! Sammen med Bergen Dansesenter, Carte Blanche og det lokale dansemiljøet inviterer vi til en minifestival som boltrer seg i ulike danseuttrykk mens den presenterer og undersøker et felt i rivende utvikling. 

Programmet inkluderer veteraner i miljøet så vel som helt ferske dansekunstnere, og byr på kunstopplevelser både for voksne og barn, med og uten kjennskap til dans. Publikum inviteres til forestillinger, work-in-progress, presentasjoner, workshops, samtaler og debatter som hver for seg og sammen speiler det pulserende dansemiljøet som har slått seg opp i Bergen.

Carte Blanche inviterer til en åpen prøve med utdrag fra kritikerroste “Soufflette” av François Chagnaud, som gir et sjeldent innblikk i hvordan kompaniet jobbet frem forestillingen. Lokale dansekunstnere med nasjonal og internasjonal erfaring åpner døren til eksklusive førpremierer på arbeider som skal ferdigstilles i løpet av høsten. Vi legger også til rette for kritisk refleksjon, blant annet gjennom «Levende kritikk» hvor teatervitere og teatergjengere samtaler om festivalens kunstneriske bidrag fra ulike perspektiv. De som får lyst å kaste seg selv ut i dansen får muligheter for eksempel på åpen Gaga-klasse på Bergen Dansesenter, eller på festene som åpner og avslutter festivalen.

DANS – en fest! er en kortreist aperitiff til høstens store internasjonale dansefestival Oktoberdans 2018, og en hyllest til et dansemiljø på seriøs oppsig.