Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Pernilleprisen
Kjøp billetter
13. januar 2019 Kl. 18:00
Sted: Hordaland Teater
Kategori: Fest
Varighet: Ca 2 timer

EN FEIRING AV TEATERÅRET 2018

For 35. gang skal Bergen Teaterforening dele ut Pernilleprisen og Rampeløkten. Alle byens scenekunsthus og institusjoner slår seg for første gang sammen om en feiring av teateråret som gikk. 13. januar samles vi til et brak av en fest med kunstneriske innslag som mønstrer bredden av det publikum fikk oppleve på Bergens scener i 2018. Utøvere og publikummere fra hele den fine byen vår inviteres til å mimre og feire, og kaste glans over prisvinnerne. 

 

ÅRETS SCENEFAVORITT

I forbindelse med prisutdelingen har Bergens Tidende og Bergen Teaterforening initiert årets publikumspris. Her kan du stemme på den du synes fortjener ekstra heder for sin scenekunstneriske innsats. BIT Teatergarasjen har nominert den enestående Nuria Guiu Sagarra som gnistret på scenen i forestillingen Crowd av Giséle Vienne, som ble vist i Studio Bergen siste helgen av Oktoberdans 2018. Nuria er en svært sterk internasjonal danser med veletablerte bånd til Bergens scenekunstmiljø.

 

Alle de ulike scenehusene i Bergen har en kandidat. Se oversikt over de nominerte og STEM PÅ DIN FAVORITT  HER, på Bergens Tidendes hjemmeside.

 

Arrangementet er et samarbeid mellom Bergen Teaterforening, BIT Teatergarasjen, Hordaland Teater, Carte Blanche, Den Nationale Scene, Ole Bull Scene, Cornerteateret, Fyllingsdalen Teater og Proscen.

Utdelingen finner sted på Hordaland Teater. Vertskap for kvelden er Sigrid Moldestad og Ragnhild Gudbrandsen.