Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Endorfinlaboratorium - Felles løpetur med foredrag, inspirert av Deep Field av Ingri Fiksdal
Kjøp billetter
02. mars 2019 Kl. 11:00
Sted: Plenen foran Fredriksberg festning
Kategori: Rein Bonus

Løp deg euforisk med BIT Teatergarasjen!

Deep Field av Ingri Fiksdal utforsker endorfiners påvirkning på kroppen, og om det er mulig å fremmane endorfiner som eufori på scenen, og la det smitte over på publikum. Rein Bonus vil mer enn la seg smitte, og oppretter for anledningen et utendørs endorfinlaboratorium i form av en felles løpetur på Nordnes. Mens vi løper oss inn i den kroppslige erfaringen, får vi servert et foredrag som gir ytterligere innsikt i hva som skjer med oss underveis.

Hvordan påvirkes kroppen av løping? Hva skjer med kroppen på kort sikt og lang sikt? Hva er det positive med løping, og hva kan være negativt? Eksperter fra Löplabbet Bergen skal gi sine svar!

Om du vil lese deg opp på hva endorfiner egentlig kan du for eksempel se på SNL.no sin definisjon her:

Endorfiner er et endogent stoff(peptid)med morfinlignende virkning. I nervesystemet er det påvist tre ulike grupper av peptider med morfin- eller opiatlignende virkning: endorfiner, enkefaliner og dynorfiner (endogeneopioide peptider). Alle virker inhibitorisk( hemmende)på ulike aktiviteter i nervesystemet, spesielt aktiviteter forbundet med smerte, angst og ubehag (dysfori).Produksjon og frisetting av endorfin stimuleres blant annet av fysisk aktivitet. Dette antas å ha betydning for den opplevelsen av velvære («belønning»)som ofte følger etter anstrengelser, og for endogen undertrykkelse av smerte. Økt endorfinproduksjon er også knyttet til den smertestillende virkningen av klassisk akupunktur

Vi håper å få mange med på endorfinjakt med oss, og tør håpe at det hele ender i felles eufori. 

Gratis og åpent for alle - uansett form, nivå eller utstyrspakke.