USF Verftet (Studio USF)

Her er en oversikt over punkter vedrørende tilgjengelighet og fasiliteter ved USF Verftet (Studio USF)

Addresse: Georgernes Verft 12, 5011 Bergen

Tilgang til bygningen
Studio USF er en del av USF Verftet. Hovedinngangen og ‘bak’ inngang (ved siden av parkeringsplassene på sør/østsiden) til USF Verftet har trinnfri adkomst fra gateplan. Studio USF kan nås via trapper eller med heisen (ca. 1 m bred). Minimumsdimensjonene på alle døråpninger man må passere for å komme til arrangementsplassen er omtrent 1 meter brede.

Toaletter
USF Verftet har kjønnsinkluderende toalettfasiliteter. USF Verftet har tilgjengelige toalettfasiliteter i første etasje. Døråpningen til dette tilgjengelige toalettet er 100 cm bred.

Offentlig transport
Nærmeste kollektivholdeplass er «Klosteret» (buss 11), 400 meter unna. Men på grunn av sjeldne avganger og høydeforskjeller, anbefales det ikke å ta buss 11 for å besøke USF Verftet. De anbefalte bussholdeplassene er «Olav Kyrres gate» eller «Festplassen» ca. 1000 meter unna.

Parkering / avleveringssted
Det er egen parkeringsplass tilgjengelig for funksjonshemmede ved USF Verftet. Disse trenger ikke reserveres. Det er et avleveringssted eller korttidsparkeringsplass i enden av veien som fører til USF Verftet, Georgernes Verft.

Anlegg for hørselshemmede / teleslynge:
Det er ikke anlegg for hørselshemmede.

Servicehunder
Servicehunder er velkommen til USF Verftet.

Stille sone
USF Verftet er et stort lokale. Om ønskelig er det mulig å finne en stillesone med redusert sansestimulering. Personalet vil kunne hjelpe deg.

Kontaktperson
For ytterligere spørsmål angående USF Verftets tilgjengelighet, vennligst kontakt epost@usf.no eller vår tilgjengelighetskoordinator Jay (jay@bit-teatergarasjen.no)