Studio Bergen

Her er en oversikt over punkter vedrørende tilgjengelighet og fasiliteter ved Studio Bergen

Addresse: Nøstegaten 119, 5011 Bergen

Tilgang til bygningen
Studio Bergen har trinnfri adkomst fra gateplan. Minimumsdimensjonene på alle døråpninger man må passere for å komme til arrangementsplassen er 150 cm bred. På grunn av bruken av «amfi»-seter, hvis mulig, vennligst gi beskjed på forhånd dersom du planlegger å komme i rullestol.

Toaletter
Studio Bergen har ingen kjønnsinkluderende toalettfasiliteter. Studio Bergen har tilgjengelige toalettfasiliteter, plassert i samme etasje som arrangementet. Døråpningen til dette tilgjengelige toalettet er 150 cm bred.

Offentlig transport
Nærmeste kollektivholdeplass er «Klosteret» (buss 11), 400 meter unna. Men på grunn av sjeldne avganger og høydeforskjeller, anbefales det ikke å ta buss 11 for å besøke Studio Bergen. De anbefalte bussholdeplassene er «Olav Kyrres gate» eller «Festplassen» ca. 900 meter unna.

Parkering / avleveringssted
Det er egen parkeringsplass tilgjengelig for funksjonshemmede ved Studio Bergen, disse parkeringsplassene må reserveres. Det er et avleveringssted / korttidsparkeringsplass rett utenfor bygningens forside.

Anlegg for hørselshemmede / teleslynge:
Det er ikke anlegg for hørselshemmede.

Servicehunder
Servicehunder er velkommen til Studio Bergen.

Stille sone
Studio Bergen har ingen stillesone.

Kontaktperson
For ytterligere spørsmål om Studio Bergens tilgjengelighet, vennligst kontakt info@ncb.no eller vår tilgjengelighetskoordinator Jay (jay@bit-teatergarasjen.no).