Lydgalleriet

Her er en oversikt over punkter vedrørende tilgjengelighet og fasiliteter ved Lydgalleriet

Addresse: Strandgaten 195, 5004 Bergen

Lydgalleriet er et lite lokale som består av ett rom på to etasjer. Liveopptredenene vil foregå på lavere nivå der lydkvaliteten vil være best. Forestillingene og andre prosjekter kan imidlertid fortsatt oppleves fra det øvre etasjer.

Tilgang til bygningen
Hovedinngangen til Lydgalleriet inkluderer tre trappetrinn for å nå det nedre nivået av plassen. Det er en enkel to-spors rampe tilgjengelig for denne inngangen. Toppetasjen har seks trinn å nå fra trinnene inne. Det er mulig å nå det øverste nivået av lokalet ved å bruke de røde dørene til venstre for hovedinngangen, med heis. Dørene til denne heisen er 120 cm brede og den betjenes med hjelp av personalet.

Toaletter
Lydgalleriet har kjønnsinkluderende og tilgjengelige toalettfasiliteter på øverste nivå av lokalet. Døråpningen til dette tilgjengelige toalettet er 120 cm bred.

Offentlig transport
Nærmeste kollektivholdeplass er Holbergsallmenning (buss 11), rett over gaten. Men på grunn av sjeldne avganger er alternative holdeplasser «Torget», «Olav Kyrres gate» eller «Festplassen» ca. 700 meter unna.

Parkering / avleveringssted
Lydgalleriet har ikke egen parkeringsplass tilgjengelig. Det er imidlertid mulig for biler eller taxier å sette av personer i nærheten av Lydgalleriet.

Anlegg for hørselshemmede / teleslynge
Det er ikke anlegg for hørselshemmede.

Servicehunder
Servicehunder er velkommen til Lydgalleriet.

Stille sone
Lydgalleriet er et lite lokale. Det vil derfor være vanskelig å finne en stillesone med redusert sansestimulering ved overstimulering.

Kontakt
For ytterligere spørsmål om Lydgalleriets tilgjengelighet, ta kontakt med julie@lydgalleriet.no eller produsent av Prøverommet, Laurie Lax +47 55 23 22 35 eller (laurie@bit-teatergarasjen.no).