Bergen Dansesenter

Her er en oversikt over punkter vedrørende tilgjengelighet og fasiliteter ved Bergen Dansesenter

Addresse: Georgernes Verft 12, 5011 Bergen

Studio Kaien, Studio 1 & Bergen Dansesenter's Administrasjon
Studio 2 (der hvor våre workshops vanligvis finner sted) i 3. etasje


Tilgang til bygningen
 
Bergen Dansesenter er lokalisert i USF Verftet. Enklest kommer du til Bergen Dansesenters fasiliteter gjennom inngang E, denne er opp en kort trapp. Hovedinngangen til USF Verftet ved Kafe Kippers er på gateplan, og inngang H (som er nært parkeringsplassene på sør/østsiden) til USF Verftet er på gateplan. Det er en heis i bygget (170x135 cm) nær inngang H.

Minimumsmålene for alle døråpninger man må passere for å komme til Studio 2 (der hvor våre workshops vanligvis finner sted) i 3. etasje
er 90 cm bred, med en terskel på 15 cm.
 

Minimumsmålene for alle døråpninger man må passere for å komme til Administrasjonen eller Studio Kaien i 4. etasje er 80 cm bred, med en terskel på 15 cm. 

Det er en rampe tilgjengelig, personalet vil kunne hjelpe deg.

Toaletter 
Bergen Dansesenter har kjønnsinkluderende toalettfasiliteter. 
Bergen Dansesenter har tilgjengelig toalett i 3. etasje og 4. etasje. USF Verftet har også tilgjengelige toalettfasiliteter i første etasje. Døråpningene til disse tilgjengelige toalettene er 100 cm brede. 

Offentlig transport
Nærmeste kollektivholdeplass er «Klosteret» (buss 11), 400 meter unna. Men på grunn av sjeldne avganger og høydeforskjeller, anbefales det ikke å ta buss 11 for å besøke Bergen Dansesenter/USF Verftet. De anbefalte bussholdeplassene er «Olav Kyrres gate» eller «Festplassen» ca. 1000 meter unna via Nøstegaten eller Skottegaten. 

Parkering / avleveringssted
Det er egen parkeringsplass tilgjengelig for funksjonshemmede ved Bergen Dansesenter/USF Verftet. Disse trenger ikke reserveres. Det er et avleveringssted eller korttidsparkeringsplass i enden av veien som fører til USF Verftet, Georgernes Verft.

Anlegg for hørselshemmede / teleslynge:
Det er ikke anlegg for hørselshemmede.

Servicehunder
Servicehunder er velkommen til Bergen Dansesenter/USF Verftet.

Stille sone
USF Verftet er et stort lokale. Om ønskelig er det mulig å finne en stillesone med redusert sansestimulering. Personalet vil kunne hjelpe deg.

Kontaktperson
For ytterligere spørsmål om Bergen Dansesenters tilgjengelighet, vennligst kontakt administrasjonen til Bergen Dansesenter (post@bergen-dansesenter.no) eller vår tilgjengelighetskoordinator Jay (jay@bit-teatergarasjen.no).