Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Witch Club Satan: Bloodmother
Lost and Found Productions
NO
Kjøp billetter
25. november 2023 Kl. 21:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Konsert

Witch Club Satan: Bloodmother er en feministisk norsk svartmetallkonsert som blander teater og musikk med brutalitet og håp. Konserten er også en forestilling, og bygger videre på stemningen i Witch Club Satan som både er navnet på en forestilling og et band. Bandet var en suksess allerede da de spilte for oss i oktober i fjor. I sommer gikk turneen fra Tons of Rock i Oslo, til Roskildefestivalen, Nordbergfestivalen, Festival Off Avignon og Feminist Futures/Centrale Fies i Italia. Nå er de klare for kapittel to, til å løfte det musikalsk dramatiske ritualet, det okkulte metallbandet, primalskrikene og den kunstneriske ekstremismen ennå et hakk opp.

Det andre kapitlet, Witch Club Satan: Bloodmother, handler om forhold mellom mor og datter. Historier om mødre og døtre er svært underkommunisert i verdenslitteraturen, og nærmest fraværende i klassikerne. Det er derfor blodmoren vil ta tak og skape nye arketyper og myter selv. Hun kommer til å omfavne og gjenreise klisjeene fra grandiose drama fra forgangne tider. Blodmorens forbannelse vil få dere til å riste alle sammen. Gitt liv av de tre heksene, står hun frem som et skinnede nytt, friskt og fremtidsrettet åndslys i den mørkeste sjangeren av dem alle. 

 

Witch Club Satan: Bloodmother tar mål av å bli et performativt og transformativt rituale som skaper magi ved hjelp av ekstrem lyd og bilder. Med Necrobutcher fra Mayhem som mentor, og deres teatrale bakgrunn i bagasjen kommer de med en villstyrig og likevel mild messe og serverer oss en blodfersk liveopptreden. Premieren blir i en kirke i Oslo i oktober, metalfestivalen Høstsabbat. De kommer til oss like fra Baltic Circle festivalen i Helsinki.