Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Stains & Platter
Vestland Danseteater
NO
Kjøp billetter
19. november 2021 Kl. 19:00
20. november 2021 Kl. 19:00
Sted:
Kategori: Dans

Stains & Platter er en spirituell og numerologisk betinget danseforestilling, basert på iNf9t flo – et lite utforsket bevegelsesspråk med forankring i afrikansk Ubuntu.

6 dansere leverer 6 personlige avtrykk i løp av 60 minutter. Kollektivt kanaliserer de sitt personlige innhold og sin energi i felles retning. De søker indre ro. Målet er å komme HJEM.   

“Stains” er sporene og avtrykkene som danserne har satt, og erfaringene de har gjort seg i livet så langt. “Platter” er det de nå serverer til omverden, og hvordan de serverer det. “Platter” er også HJEM. Målet. Hva inneholder hver enkelts personlige tallerken, og hvordan kan sammensetningen av elementer fra hver og en danne grunnlag for en holistisk livsstil?  

Forestillingen er overskridende, grenseløs, helende og meditativ og fremføres til hybride rytmer fra mbira.  

Vestland danseteater er det første dansekompaniet i Vestland for profesjonelle kunstnere med multikulturell bakgrunn. Målet er å bli et artistisk episenter for profesjonelle kunstnere som tilhører minoritetsgrupper i Norge. Kompaniet jobber for mangfold og like muligheter i kulturfeltet, så vel som i samfunnet for øvrig.   

www.vestlanddanseteater.no