Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Flokk (work in progress)
Sulekha Ali Omar
NO
Kjøp billetter
22. oktober 2016 Kl. 18:00
23. oktober 2016 Kl. 18:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Dans
Varighet: ca 40 minutter

Sulekha Ali Omar har tatt tak i Per Fugellis metafor om hva det vil si å være menneske, og skapt en danseforestilling om mellommenneskelige samspill i hverdagslige situasjoner. 

Det norske samfunnet består av mange flokker. Selv om forskjellighet og mangfold i teorien er en normalitet i dagens Norge, har vi fremdeles store utfordringer i møte mellom forskjellige flokker (enten de er dannet gjennom seksualitet, kultur, kjønn eller alder). Det normale og vanlige, unormale og uvanlige er relative størrelser. Mennesker har varierende bakgrunn og erfaringer. Forestillingen Flokk handler først og fremst om forholdet mellom enkeltmennesket og flokken. Den handler om mangfold uttrykt i talemåter og kroppsspråk.

Ali Omar har selv kjent på kroppen hvordan kommunikasjon spiller inn i møtet med en annen kultur, og hva det vil si å tilpasse seg en ny flokk. To flokker har vært sentrale, den norske og den kenyansk-somaliske, begge med sine særegne sosiale og kulturelle normer og regler. Omar selv er utdannet danser fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har jobbet for koreografer som Ingun Bjørnsgaard og Mia Habib. Med seg i dette arbeidet har hun unge, men svært erfarne og velrenommerte Ida Wigdel, og Ludvig Daae som også viser sin forestilling HYPERFRUIT på Oktoberdans.