Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Sometimes I see the future – work in progress
Choy Ka Fai
DE/SG
Kjøp billetter
28. oktober 2023 Kl. 15:30
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: Foredrag
Varighet: 30 min

(Foto: Choy Ka Fai)

Sometimes I see the Future er et dypdykk ned i metaversets verden. I dette foredraget forteller Ka Fai om kostymekulturens fantastiske verdenen i cosplay og dans på sosiale medier. Hvordan kan mennesket leve ut en slik virtuell tilværelse i vår akselerert digital kultur? Kanskje... dette sosiale fenomenet er ensomhetens ytterste refleks, virkeliggjøringen av våre digitale selv, som i det de utvikler seg til det ekstreme, eksploderer i et crescendo av emotikon.

 

«I will dance with you to the end of every metaverse».

Innholdsmelding

Vi i BIT Teatergarasjen er glade for at publikummet vårt består av ulike mennesker; folk med unike erfaringer og tilsvarende unike behov. Noen av våre besøkende liker å bli overrasketsjokkerte og utfordretmens andre kanskje ønsker å unngå å bli utsatt for bestemt innhold. Vi inviterer alle som ønsker å vite mersamme hva det måtte være eller hvorfor, om et av våre arrangementertil å ta kontakt på e-post Hei@bit-teatergarasjen.no eller ved å ringe +47 55 23 22 35.  

Tilgjengelighet

For mer informasjon om tilgjengeligheten til våre arrangementer og arenaer, vennligst besøk http://bit-teatergarasjen.no/tilgjengelighet