Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
We Are Before (stories of an intruder) - ONLINE
Sarah Vanhee
BE
Kjøp billetter
07. mai 2020 Kl. 16:00
Sted: ONLINE
Kategori: Foredrag

We are before stod på vårt program den 18. april tidligere i år, men på grunn av dagens situasjon kunne den ikke vises i Bergen. 

I samarbeid med Royal Academy of Art The Hague - KABK Den Haag vil vi 7. mai kl. 16:00 livestreame en versjon av We Are Before (Stories of an intruder), etterfulgt av en Q&A.

Forestillingen vil foregå på ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/82672651045

Sarah Vanhee har i syv år virket som inntrenger. Ubedt har hun stilt på møter og forsamlinger, styremøter for direktører, et rettsmøte, møter i velforeningen, i fotballklubben, i hæren eller miljøverndepartementet. Hun har snakket om hvordan vi lever sammen som mennesker og om samfunnet som et samarbeid hvor alle er involvert.

Innblandingen kan ses som en bombe eller en gave. Folk ble overrasket, sjokkert, beveget, sinte. Geriljataktikken hadde som mål å forandre ethvert møte til en politisk bevegelse. På denne måten har hun overrasket mer enn 10000 mennesker, forstyrret deres daglige rutiner ved å stille store og små spørsmål om livet. Og alltid med den samme talen. Når den var over, forlot hun lokalet. Hun kalte den Lecture For Everyone, og den spredte seg til 12 forskjellige land. Nå vil hun dele denne historien om intervensjoner utenfor teateret, en historie om ord, kjærlighet, vold og kontakt. Om ensomhet og samvær. Det er en historie om hva det innebærer å ta ordet i dag. Om (u)muligheten av å snakke til alle. Og om hvordan vi alltid er forut for. Forut for krigen, forut for kysset, forut for den egentlige beslutningen. Slik vi også i dag er forut for. 

We Are Before er en såkalt performance lecture, et dramatisert foredrag om du vil.