Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Cock, Cock… Who's There?
Samira Elagoz
FI/EG
Kjøp billetter
23. mars 2018 Kl. 19:00
24. mars 2018 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kategori: Teater

Cock, Cock… Who’s There? er en foruroligende og sensitiv forestilling om intimitet og vold. Med utgangspunkt i virkelige møter mellom kunstneren og fremmede menn, følger vi en vågal ung kvinne på et målrettet oppdrag: å gjenerobre makten over egen kropp og seksualitet.

Via Chatroulette og Tinder har Elagoz truffet menn i alle slags aldre, med alle slags bakgrunner – møter som i flere tilfeller er grenseoverskridende og ubehagelige, samtidig som de avdekker en lengsel etter intimitet. I en blanding av live performance, kreativ dokumentar og doku-fiksjon utforsker hun gråsonene mellom intimitet og vold, livet og kunsten, det offentlige og det private, offer og overgriper. Forestillingen strekker seg fra det rå og konfronterende, til det skjøre og humoristiske. Med nådeløs presisjon og mesterlig formbeherskelse kaprer hun tidsånden. Cock, Cock… Who’s There? setter seg både i hodet og kroppen, og blir værende lenge etter at forestillingen er ferdig.

Samira Elagoz studerte koreografi ved Amsterdam University of the Arts hvor hun ble uteksaminert i 2016. Gjennom performance, film og utstillinger, omfattende turnévirksomhet og en rekke priser og nominasjoner, har hun på kort tid markert seg som en kraftfull og allsidig aktør vi uten tvil vil se mye til i årene som kommer.

"…as raw-realistic as it is frivolous, as moving as it is funny, as dramatic as it is optimistic." - Knack ★★★★

“A piece that hits the spot. Men should look at it gratefully.”- derstandard.at

AV OG MED: Samira Elagoz UTØVERE: Samira Elagoz, Tashi Iwaoka og Yuko Takeda KONSULENTER: Jeanette Groenendaal, Bruno Listopad og Richard Sand LYDKORREKSJON: David Krooshof STØTTET AV: The Finnish Cultural Foundation, Blooom Award og SNDO (Amsterdam)