Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Only forever
Roza Moshtaghi
IR/NO
Kjøp billetter
20. oktober 2018 Kl. 18:00
21. oktober 2018 Kl. 18:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: INTIMATE AESTHETICS / UP & COMING
Varighet: 50 minutt GJESTESPILL

ONLY FOREVER er et vekselspill mellom dans og bilde, mellom konstant flyt og trangen til å skape faste sannheter. Med ønske om å redefinere og oppheve grenser og skiller, svever Roza Moshtaghi mellom tilsynelatende motsetninger. I en hybrid av ulike stemmer og uortodokse metoder strekker forestillingen seg forbi de utallige skillelinjene som ellers former, okkuperer og kontrollerer oss.

ONLY FOREVER tar deg inn i membranen mellom innside/utside, publikum/utøver og bilde/virkelighet. Skiller gjøres gjennomtrengelige og bevegelige, og fordreies og omdannes i det uendelige. Kvinnelig/mannlig, inkludering/ekskludering, individ/kollektiv, intimitet/fremmedgjøring, seriøs/useriøs. Her er det ikke skiller i det hele tatt. Det er oss. Jeg ser på deg/du ser på meg. Se på meg/ikke se på meg. ONLY FOREVER utfordrer vante forestillinger og atskillelser, og legger ny grunn mellom det vi tror, vet, er og kan bli.

KREDITTER

Sammen med: Roza Moshtaghi, Josefine Jussi Andersson, Ronak Moshtaghi, Trine Lise Moe, Aslak Aune Nygård. Støttet av Norsk Kulturråd.

BIO

Roza Moshtaghi bor og ånder i Oslo. Hun jobber med performance både som koregoraf og som utøver. Hun er opptatt av ting og strukturer; hvordan hun selv, bygninger, gater, natur, hendelser, kropper og ting generelt påvirker hverandre og tilpasser seg de sammenhengene de inngår i. Roza har en Master i koreografi fra Kunsthøyskolen i Oslo. Hun viser arbeidene sine internasjonalt og utvikler nye prosjekter med andre kunstnere, både i samarbeid eller som utøver. Nylige arbeider inkluderer FLINCH(2017), THE SMELL OF ITS SHIRT(2016), WATER GRAFFITI(2016).

rozamoshtaghi.com

VIDEO