Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
The Field
Rosalind Goldberg
NO
Kjøp billetter
22. oktober 2020 Kl. 18:00
23. oktober 2020 Kl. 18:00
Sted: Studio USF
Kategori: Dans
Varighet: 1 time

The Field er en solo danseforestilling. Verket tar for seg kroppens evne til både å ta og gi form, en prosess som skjer på et nevrologisk nivå i hjernen.

 Ved å spekulere i hvordan denne prosessen ser ut, tar Goldberg utgangspunkt i idéen om kroppen som et skapende og sansemessig nav som absorberer og utsondrer informasjon i kontinuerlige omdreininger. The Field fremkaller og forstørrer disse prosessene i et koreografisk mørkerom, forvandler kroppen fra en kjøttfull, kraftfull og sensuelt pulserende klump, til en snurrende og dreibar blomst. Kroppens plastiske evne innebærer ikke bare at den både kan ta og gi, den har også en evne til å unndra seg tilpasning. Inspirert av denne iboende motstanden spør The Field om hva kan man forvente seg av kroppen? Hvordan kan man koreografere kroppens evne til å forme oss, til å samhandle med miljøet omkring oss?

The Field er en poetisk koreografi som synliggjør vår forandring. Rosalind Goldberg jobber som koreograf og danser og holder for tiden på med doktorgrad ved Kunsthøgskolen i Oslo om koreografi som meningsskapende aggregat.