Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Collection of Lovers
Raquel André
PT/BR
Kjøp billetter
03. mars 2018 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kategori: Teater

intimitet er når noen opptar plass inne i deg
intimitet er å tillate
intimitet er kjærlighet
intimitet er å ta bilder sammen
intimitet er umulig å fange

Raquel André samler på sjeldne ting. Hun er besatt av den overveldende mengden informasjon som finnes i hver minste bevegelse et menneske gjør. I en årrekke har hun jobbet med innsamling som metode for utvikling og fremvisning av scenekunst. Med en fascinasjon for minner, og lidenskap for hvordan det forgjengelige kan bevares, jobber hun med innsamling av intime øyeblikk.

Collection of Lovers er basert på møter mellom André og hundrevis av mennesker av alle slags nasjonaliteter, kjønn og aldre. I leiligheter verden over har hun i møte med fremmede jaktet på intime situasjoner. Intimiteten blir bevart gjennom minner og bilder. I grensegangen mellom fiksjon og virkelighet fanger Raquel André flyktige øyeblikk, for å legge de til i sin uendelige samling av sjeldne ting.

Forestillingen samler elskere og møter i hver by den reiser til. Møtene integreres i forestillingen, og forteller noe om hvordan vi relaterer oss til hverandre. Hva ser vi etter når vi møter noen? Facebook, Instagram, Tinder og Grindr har gjort oss til eksperter på å forfalske intimitet. Vi poster hva vi spiser, hvem vi kysser, hvor vi reiser, hva vi leser, liker og misliker – og alt oversettes til likes og kommentarer. Collection of Lovers utgår fra intime møter, og skriver seg inn i samlingen av øyeblikk som utgjør våre liv og vår tid.

 

REIN BONUS: Gratis yogatime før forestilling. Kl 17-18 på Bergen Dansesenter, Georgernes Verft 12. Rolig time som passer for alle, ledet av yogalærer Nora Austad Sværen. Velkommen!

 

I forbindelse med Collection of Lovers vises også Collection of Artists  basert på møter med lokale kunstnere i Bergen. Vises på Kunsthuset Wrap 27. februar kl 19:00.

 

AV OG MED: Raquel André  UTVIKLET I SAMARBEID MED: António Pedro Lopes, Bernardo de Almeida, Carin Geada, Carolina Caramelo, Eduardo Abdala, Fabiola Lebre, Mónica Talina, noiserv, Raquel André, Rui Monteiro and Tiago Martins MUSIKK: noiserv LYSDESIGN: Rui Monteiro / Eduardo Abdala PRODUSENT: Mónica Talina CO-PRODUKSJON: Teatro Nacional D. Maria II (PT), TEMPO_Festival des Arts (BR)

Funded by apap – Performing Europe 2020, co-funded by the Creative Programme of the European Union.