Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
When there's only surface left (work in process) #DANSENFEST
Oda Brekke
Kjøp billetter
29. oktober 2020 Kl. 20:00
Sted: Studio USF
Kategori: Dans

Overflatene er mange. De ligger der, lag på lag, og er fulle av merker. Merkene har retninger og former – de drar i oss. Spor er risset inn, i kroppens lagvise material. Vi er ikke mer enn et par slitte jeans slengt til vask. Bindevev. Tøy. Foldet og brettet.

Oda, Lisa og Maia deler sitt researchmateriale i denne arbeidsvisningen. De tre møttes på DOCH, Stockholm Kunstnerlige Høyskole i 2014. Deres samarbeid utgår fra langsomme praksiser der kroppen undersøkes og oppleves som et materiale likestilt med rommet og tingene i det. Stina er utdannet fra Den Danske Scenekunstskole, DDSKS, i København og deltar i forarbeidet høsten 2020. Konsept og praksis har blitt utviklet på residens gjennom organisasjonen INSISTER SPACE på höjden studio i Stockholm og teatret Skogen i Göteborg. I 2021 skal arbeidet finne sin endelige form som en forestilling i samarbeid med komponist Hara Alonso og visuell kunstner Mathilde Sundfjord Sæthre.

 

Dans - en fest! er støttet av Fond for utøvende kunstnere og Vestland fylkeskommune 

Kreditter

Ide og konsept: Oda Brekke

Dans og koreografi: Stina Ehn, Maia Means, Lisa Shåman, Oda Brekke

På scenen: Stina Ehn, Maia Means, Oda Brekke.

Prosjektet er finansiert av Konstnärsnämden. Gruppen takker Jennie Bergsli, Austeja Vilkaityte og Elinor Tollerz Bratteby for deltagelse, og Rebecca Solnit for boken A field guide to getting lost.

Foto: Mathilde Sundfjord Sæthre