Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Working with children (work in progress)
Nicola Gunn
AU
Kjøp billetter
28. mars 2019 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Kategori: Work in progress
Varighet: COPRODUKSJON AIR RECIDENCY

Dette er et work in progress. 
Nicola Gunn inviterer til et blikk på prosjektet hvor hun snakker gjennom noen av ideene og temaene hun arbeider med. Hun viser også noen utdrag fra det materialet hun 
jobber med for tiden.

Working with Children har premiere i oktober 2019.

Om prosjektet:

Nicola Gunn interesserer seg for ideen om at virkeligheten finnes i språket, og at vi ofte ikke vet det vi vet. Vi må gi det navn, vi må uttale det, slik at vi kan bli oss bevisst hva vi vet. Eller hva vi ikke vet. Ofte presenterer vi en forestilt form for virkelighet som fakta.

En bok blir gitt til en gruppe med barn. Boken er skrevet av Nicola Gunn. Den handler om en kvinne som jobber med barn. Hun har en hemmelighet som hun virkelig skammer seg for. Ofte sier og gjør hun ting på privaten som hun aldri ville gjort offentlig. Boken er et skjønnlitterært verk, og barnas analyse og kritiske tilbakemelding på boken vil bli brukt som grunnlagsmateriale for denne forestillingen av Nicola Gunn, en priset kunstner som har gått tom for egne ideer.

Working with children ser på det populære fenomenet som nå brer om seg med kunstnere som lager arbeider med barn for et voksent publikum. Forestillingen er under utvikling, og Gunn viser oss et spredt utvalg – et forestilt talksshow intervju, utdrag fra en fiksjonsroman og noe pedagogisk teori. Materialet gir løfte om en humoristisk og skarp portrettering av moralske minefelt som det å jobbe med barn, snakke om seksualitet og andre sosiale tabuer.

"Nicola Gunn er en særpreget stemme i australsk teater. Arbeidene hennes er fantasifulle og absurde, det er morsomt, rart, konseptuelt og intellektuelt presist uten å være pretensiøst.”(performingartshub.au).

“Gunns monologer er vimsete, lunefulle og seriøst geniale - de har dristigheten, timingen og flyten til det beste av stand-up-komedie … ingen har noen gang fortalt en historie om stinkende vagina, eller vitset om liten penis så sofistikert og tvetydig” (The Sydney Morning Herald).

Kreditter

Tekst, regi og performance: Nicola Gunn. Co-produksjon: BIT Teatergarasjen, Performance Space, Melbourne Theatre Company. Opprinnelig bestilt og produsert av MTC.

Bio

Nicola Gunn er en prisbelønnet forfatter, regissør, utøver og designer, som blander tekst, koreografi og visuell kunst til å lage samtidig teaterarbeid som et svar på en selvopprettet impuls for å fortelle en historie, eller utforske en form. Hun lager arbeid for teatre, gallerier og andre typer rom, og engasjerer ofte ikke-skuespillere til å lage konversasjonsstykker i offentlige rom. Hun finner paralleller mellom personlige erfaringer og større sosiale virkeligheter, ved å bruke undergravende humor til å utforske den menneskelige tilstandens skrøpelighet og politikk. Hun er kritikerrost for sine sofistiskerte forestillinger.