Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
YOUR MAJESTIES
Navaridas & Deutinger
ES/AT
Kjøp billetter
23. februar 2018 Kl. 19:00
24. februar 2018 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Kategori: Teater
Varighet: GJESTESPILL VARIGHET 50 minutter

To dansere går løs på en av vår tids mest suverene politiske taler med kroppen. En genialt helstøpt duo om makt, krig og mening, som gir gysninger langt inn i lattersalvene.

Optimismen var stor da Barack Obama ble president i USA i 2009. Senere dette året vant han til og med fredsprisen. Noen mente han fikk den for tidlig. Flere har senere blitt overbevist om at han aldri burde fått den. Den berømmelige fredspristalen som ble holdt i rådhuset i Oslo, var et suverent retorisk forsvar for at krig er nødvendig for å fremme fred.

Your majesties fremfører Alex Deutinger hele Obamas tale ordrett fra scenen. Kroppsspråket er rikt og presist, som bare en danser kan gjengi det. Etterhvert blir det imidlertid klart at bevegelsene styres av en annen, nemlig av Marta Navaridas som befinner seg bak publikum. Alt hun gjør, gjør han på samme måte, mens han uavbrutt fortsetter å snakke. Bevegelsene gir ordene en annen mening, og Obamas tale får nytt liv. Hele mørket som lå latent i denne talen legges for dagen. På absurd og humoristisk vis oppdateres vi om et vendepunkt i moderne historie, og den politiske retorikkens teknikker avkles klart og tydelig.

Your Majesties er en forvridd og tankevekkende kritikk av politisk makt. Sjelden har en studie i retorikk vært mer underholdende. Forestillingen har vunnet flere priser, og har turnert verden rundt siden urpremieren i 2010.

"Your Majesties – a duet as unique as they come" (The Scotsman).

"simple yet deeply funny, rigorous, revelaing and politically charged" (The London Times).

"a captivating performer" (Seeing Dance)

 

PS! BILLETTPAKKE Alt Går Bra + Navaridas & Deutinger: KR 250,-/150,-

AV OG MED: Marta Navaridas and Alex Deutinger TEKST: Barack Obama and Jon Favreau Tour MANAGER: Sophie Schmeiser STØTTET AV: Kulturamt der Stadt Graz, Kultur Land Steiermark, Bundeskanzleramt 

Funded by apap – Performing Europe 2020, co-funded by the Creative Programme of the European Union.