Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
It's all about Mimi (Work in progress)
Mimi Devine
NO
Kjøp billetter
23. oktober 2021 Kl. 21:00
24. oktober 2021 Kl. 21:00
Sted: Kulturhuset
Kategori: Dans
Varighet: 40

Mimi Devine er Carte Blanche-danseren Shlomi Ruimis alter ego som entertainer og Drag Queen. Hun har hatt enorm suksess i pandemien, og tar nå sin kunst og sine drøye 90 000 følgere på TikTok og Instagram til scenen.

It's all about Mimi er en danseforestilling hvor Mimi mimer, danser og spiller skuespill sammen med fire vogue-dansere. Gjennom Mimis livshistorie og innblikk i vogue- og ballroomkulturens verden løfter de inn temaer som kjønn, forvandling og positive holdninger til kroppen, og leker seg med fikse ideer vi har om livets gleder, så som kjærlighet til alkohol, til å være foreldre, familielivet, barna og rutinene, forhold og kjærlighet, og sosiale medier selvfølgelig, alt sammen osende av følelser og komedie. 

Denne forestillingen er mer enn et dragsjov. Det er en visuell representasjon av skeiv kultur med sine skygger, farger og mangfoldighet. It's all about Mimi kommer til å vise at drag er mer enn homofile menn som kler seg som kvinner. Det som i utganspunktet fikk Ruimi inn i drag, var kunstformens tilgjengelighet og dens store potensial for å spre glede. Det å skape vakre bilder med humor som hovedredskap, vil ikke bare inspirere skeive mennesker med behov for å se forskjellige former for skjønnet, stolthet og lykke. Det vil også engasjere et mangfoldig publikum rent politisk. Drag handler om å skape rom og verdi for mennesker som ønsker å uttrykke kjønn på forskjellige måter og følge egne regler.

Mimi Devine (Shlomi Ruimi) er på scenen med Mother Cassandra (Cassandra Moldenhauer), Father Diesel (Daniel Elahi), Emmadonna (Emma Damskau) og Thor (Tormod Skår Midtbø), alle performere og dansere fra Kiki House of Meraki.

 

 

“Mange skriver til meg hvordan de relaterer til Mimi og hvordan det lyser opp dagen deres. Når jeg legger ut videoer får mange et glimt av lykke” (Ruimi i Bymag).

Kreditter

Queen: Mimi Devine
Dancers: Cassandra Moldenhauer, Daniel Elahi, Emma Damskau, Tormod Midtbø.
Dance & Choreography: Shlomi Ruimi, Cassandra Moldenhauer, Daniel Elahi, Emma Damskau, Tormod Midtbø
Writers: Lykke Moen, Pål Rasmussen
Sound: Jørn Lvoll
Opening song: Lyrics- Lykke, Shlomi , Music: Jørn Lvoll
Light: Thomas Bruvik
Video: Brynjar Gagnat Vik
Costumes: Silje Teland Pedersen