Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
iFeel4
Marco Berrettini
CH/IT
Kjøp billetter
15. september 2017 Kl. 19:00
16. september 2017 Kl. 15:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kart
Kategori: Dans
Varighet: COPRODUKSJON

iFeel4 handler om hva individet kan utrette med seg selv, og i hvilken grad vi er avhengige av andre. På en opphøyet plattform står Berrettini og danser som en Gud. På den andre sitter Samuel Pajand ved et flygel. Rundt dem svermer et barnekor.

Marco Berrettini har stiplet opp de tematiske bestanddelene i iFeel4 som kjøttstykker på tegningen av en gris. Øret er «Rainer Maria Rilke», som skrev diktet «Arkaisk torso av Apollon» om menneskets forandring av seg selv. Kinnet er «Kurt Weill», en av Berrettinis mest varige idoler spesielt med hensyn til rytmen i musikken. Snuten er «TIPP», frihandelsavtalen som vil forandre kollektive handelsregler, demokrati, samt forholdet til naturen og fremtiden. Labben er «VCP», en amerikansk betegnelse på å være kortvokst eller: vertikalt utfordret – som om man kan forbedre seg selv gjennom å bli høyere. Vomma heter «singularity» etter teknologifuturisten Raymond Kurzweil som mener mennesket vil fusjonere med maskinen innen 25 år. Ryggstykket er «pleroma», helheten og målet for enhver jordboer i gnostisismen, og på et av sidestykkene «Bilderberg», navnet og stedet for det årlige møte der 150 innflytelsesrike og formuende mennesker diskuterer verdens fremtid.

Det er litt av hvert å forsyne seg av. Og med dette verket avslutter Berrettini sin serie på fire forestillinger om Peter Sloterdijks kritikk av religionens tilbakekomst. Det hellige finnes ikke. De som har startet sin egen religion beviser jo det. Det vi står overfor er en uendelig rekke selvpåførte disiplinerings- og forvandlingsteknikker.

Koreografi og dans: Marco Berrettini. Musikk: Summer Music / Marco Berrettini and Samuel Pajand. Piano og vokal: Samuel Pajand. Scenografi og lys: Victor Roy. Kostymer og tilbehør: Séverine Besson. Teknisk ansvarlig: Pierre Montessuit. Administrasjon/Turné: Tutu Production. Produksjon: *MELK PROD. (CH) / Tanzplantation (FR). Co-produksjon: Association pour la Danse Contemporaine Geneva – ADC (CH) , BIT Teatergarasjen (NO), Centre national de la danse, Pantin (FR). Støttet av: Ville de Genève, Pro Helvetia, Loterie Romande, DRAC Ile-de-France, CORODIS, Fonds SSA.

Kor: Ada Sofie Opdal, Benjamin Strønen, Enzo Szetu Price, Frøya Kavlie Lystad, Hermine S. Oen, Marte Myklebust, Solveig Myklebust, Åsta Halvorsen Wiig

Dirigent: Thea Meidell Sjule

Takk til: Karina Opdal, Hild Vang og Kronstad skole