Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
iFeel2
Marco Berrettini
CH/IT
Kjøp billetter
13. september 2017 Kl. 19:00
Sted: Studio USF, USF Verftet
Kart
Kategori: Dans
Varighet: GJESTESPILL

En ung kvinne og en middelaldrende mann beveger seg ustanselig til musikken i en drømmeaktig scenografi, med et intenst fokus på hverandre. Det er ikke godt å si hvor de befinner seg, men at de to har en eksistensiell oppvarming, eller en stor filosofisk dansebattle på gang, er åpenbart. Og det gjelder liv og død.

Marco Berrettini vant det tyske mesterskapet i discodans i 1978. Etter dette bestemte han seg for å bli en danser som behersket alle teknikker og en innflytelsesrik, revolusjonær koreograf – intet mindre. Og i løpet av 2000-tallet slår disse forsettene gjennom. iFeel er en serie på fire forestillinger som stiller spørsmålet om hva vi i det hele tatt driver på med på denne jorden. Og iFeel2 tar opp den tilbakevendende brytningen mellom vitenskap og religion, og de sosiale boblene vi lever i.

Forestillingen kan ses på som en blanding av to tendenser i moderne dans, sansen for akrobatisk virtuositet på den ene siden, og en flørt med spirituelle strømninger 

Konsept og regi: Marco Berrettini. Koreografi: Marco Berrettini in collaboration with Marie-Caroline Hominal. Medvirkende: Marco Berrettini, Marie-Caroline, Hominal Samuel Pajand Scenografi og lys: Victor Roy Teknisk ansvarlig: Thierry Court Administrasjon/Turné: Tutu Production Produksjon: *MELK PROD. Co-produksjon: adc Genève Musikk: Summer Music / Marco Berrettini and Samuel Pajand. Støttet av: Ville de Genève, Pro Helvetia Swiss Arts Council, Loterie romande, DRAC Île-de-France, Ernst Göhner Stiftung, CORODIS.