Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Be Careful
Mallika Taneja
IN
Kjøp billetter
20. oktober 2023 Kl. 16:00
20. oktober 2023 Kl. 19:00
21. oktober 2023 Kl. 18:00
Sted: Studio USF/Visningsrommet USF
Kategori: Teater
Varighet: 50 min

(Foto: David Wohlschlag)

En kort veiledning i hvordan kvinner bør oppføre seg. Be Careful handler om vold mot kvinner på bakgrunn av hvordan de kler seg. Indiske Mallika Taneja har turnert med denne forestillingen i ti år. Det som først og fremst er en satire over et stagnert sosialt framskritt i India, har siden vist seg å resonnere i de fleste av verdens kulturer. Ordene “careful” og “safe”har fått nytt innhold i denne tiden, men forholdene er like elendige. 

 

Program Meteor 2023

 

Mer informasjon

En kort veiledning i hvordan kvinner bør oppføre seg ... for det er dårlige tider!

Forsiktighet er sentralt i kvinners liv. Det er noe som pålegges dem, som de tar til seg og også praktisert strengt, bare for å være «trygge». Be Careful er et satirisk stykke som utfordrer denne oppfatningen av trygghet. Forestillingen er begrunnet i et utbredt sinne over den daglige volden som kvinner utsettes for. Den konfronterer den uheldige sammenblandingen av måten kvinner kler seg på og alle de grusomhetene som begås mot dem. Mallika Taneja kler av en kultur som gjemmer seg bak uvitende, puritanske skikker, og avslører et sosialt framskritt som har stagnert, ikke bare i India, men som kvinner og menn i hele verden kan kjenne seg igjen i.

Be Careful har underholdt publikum i hele verden med sitt humoristiske alvor i ti år. Ordene «be careful» og «safe» har med tiden fått nye og tilsynelatende mer presserende betydninger. Stykket går heller ikke av veien for å minne om historier som nå synes å ha blitt begravd under vekten av den siste pandemien.

Innholdsmelding

Vi i BIT Teatergarasjen er glade for at publikummet vårt består av ulike mennesker; folk med unike erfaringer og tilsvarende unike behov. Noen av våre besøkende liker å bli overrasketsjokkerte og utfordretmens andre kanskje ønsker å unngå å bli utsatt for bestemt innhold. Vi inviterer alle som ønsker å vite mersamme hva det måtte være eller hvorfor, om et av våre arrangementertil å ta kontakt på e-post Hei@bit-teatergarasjen.no eller ved å ringe +47 55 23 22 35.  

Tilgjengelighet

For mer informasjon om tilgjengeligheten til våre arrangementer og arenaer, vennligst besøk http://bit-teatergarasjen.no/tilgjengelighet