Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
13. april 2021 Kl. 19:00
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
14. april 2021 Kl. 19:00
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Knockouts
Ludvig Ulhbors
NO
Kjøp billetter
13. april 2021 Kl. 19:00
14. april 2021 Kl. 19:00
Sted: Studio USF
Kategori: Dans

Tre dansere har studert kvinnelige MMA-kamper. I fokus står de øyeblikkene der noen mister bevisstheten. Det er et grenseland mellom poesi og funksjon, skjønnet og vold, basert på bevegelsene til den legendariske fighteren Ronda Rousey og hennes motstandere.

Ronda Rousey var en eksepsjonelt fremgangsrik fighter. Hennes karriere løp hen langs en rekke korte trefninger der hun ofte tilintetgjorde sine motstandere på mindre enn minuttet. Rouseys kamp mot Cat Zingano brakte henne også en verdensrekord. «Den korteste kampen i MMAs historie». Den varte i bare 14 sekunder.

 

«Det er et latterlig argument at jeg liksom skulle være ukvinnelig. Slossing er ikke en manneting, det er en menneskelig ting. Å si at dette er ukvinnelig ... Jeg synes det er en antifeministisk holdning. MMA er dens mest kvinnelige sporten i verden» (Ronda Rousey).

 

Ludvig Uhlbors er dramatiker, regissør og performancekunstner med en tverrkunstnerisk praksis. Han var senest aktuell med produksjonene SPORArne Næss og fjellets løyndomKampen Katastrofefilm og Vandring for Engebøfjellet.