Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
In many hands
Kate McIntosh
NZ
Kjøp billetter
16. mars 2017 Kl. 17:00
16. mars 2017 Kl. 20:00
17. mars 2017 Kl. 17:00
17. mars 2017 Kl. 20:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Teater
Varighet: COPRODUKSJON

Det er sjelden lov å berøre kunstverk i en utstilling, selv om det kan være fristende. Enkelte ting roper på berøring fordi synssansen ikke strekker til alene. In many hands byr imidlertid på nærkontakt av første grad.

I en utstilling som også er et slags laboratorium hvor gjenstandene kommer til deg, inviteres publikum til å kjenne og berøre, men også til å høre og se, eller lukte seg frem til hva de holder i hendene. Objektene er svært forskjellige og nøye utvalgt. De spiller en sentral rolle der de vandrer fra hånd til hånd sammen med forventingen skapt av andres reaksjoner underveis, men det er hendene som spiller hovedrollen.

In Many Hands er et drama om sansenes samspill og en unik anledning til å gjenoppdage berøringssansen. Stykket handler om hvordan vi forholder oss til ting i verden, og hvordan vi opplever ting rundt oss som vi får fra andre. Hva må til for at vi endrer våre oppfatninger?

Kate McIntosh har bakgrunn fra dans, men arbeidene hennes er overskridende bade med hensyn til sjanger og hva man vanligvis forbinder med en forestilling. Felles for dem alle er en spesiell kontakt og spøkefull tone med publikum. På sympatisk vis evner hun å fremkalle deltakelse, ikke først og fremst fra enkeltpersoner, men fra hele grupper. I så måte er denne forestillingen intet unntak. In Many Hands er en forestilling som berører, og du vil garantert se litt annerledes på verden etter dette.

«En sjelden og vidunderlig anledning til å konsentrere seg om seg selv uten å glemme sine medmennesker» - trailer-ruhr.de

«fortryllende vakkert ... Kate MacIntosh knytter folk sammen uten å si et eneste ord» - Tumult.fm, Gent

«Newzealenderen gjør publikum lykkelig. Arbeidene hennes utvikler subtile og intelligente fellesskap» - Derwesten.de

Concept & Direction: Kate McIntosh

Developed in collaboration with: Arantxa Martinez, Josh Rutter

Sound: John Avery

Light & technique: Joëlle Reyns
Technical direction tour: Michele Piazzi
Artistic advice: Dries Douibi, Gary Stevens
Studio Assistance: Lucie Schroeder
Drawings: Daria Gatti
Production: Sarah Parolin, Linda Sepp

Finances & distribution: Ingrid Vranken
Production assistance: Jana Durnez, Anneliese Ostertag, Mara Kirchberg
Produced by: SPIN

Coproduction: PACT Zollverein (DE), Parc de la Villette (FR), Kaaitheater (BE), Vooruit Kunstencentrum (BE), BIT Teatergarasjen (NO), Black Box Teater (NO), Schauspiel Leipzig (DE), far° festival des arts vivants (CH), House on Fire Network (EU), and the Open Latitudes Network (EU).

Supported by: Vlaamse Overheid, Vlaamse Gemeenschapscommissie, NATIONALES PERFORMANCE NETZ (NPN), Pianofabriek kunstenwerkplaats (BE), Tanzfabrik (DE)

SPIN is structurally supported by BUDA Kunstencentrum for the period 2017 – 2021
Thanks to: Tom Bruwier, Martin Pilz, Andrea Parolin