Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Life is hard and then you die - part 3
Juli Apponen
FI/SE
Kjøp billetter
20. oktober 2018 Kl. 16:00
21. oktober 2018 Kl. 16:00
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: RE:GENDER
Varighet: 60 minutt GJESTESPILL

En selvbiografi om en transkropp. Fortalt gjennom performanceforedragets minimalistiske form. Tilskueren gis plass og mulighet til å kjempe med den vanskelige oppgaven det er å forstå en annens fysiske smerte, hva identitet har å si og hvordan vi kan dele erfaringer. Forestillingen er et forsøk på å formidle et liv, en ytre skjebne ogen indre verden. Den er et personlig vitnesbyrd og et dokument av vårtid.

Enkelte anatomiske fenomener vil bli illustrert ved hjelp av papir, enblyant og en kniv. Og som en oppstykket collage av minner, anatomiskerapporter fra alt for mange operasjoner, astrologi, tilfeldigmotekritikk fra psykologer, forstyrrede ideer, seksuelle drømmerier ogkjønnslige erfaringer med byråkratiet, vil nysgjerrigheten dinutvilsomt bli tilfredsstilt. Kanskje til og med mer enn du ønsker. 

I kryssilden fra meninger og debatter, privat og i media, i menneskersblikk og til og med iparlamentet, er transkroppen ustoppelig gjenstandfor argumentering og disskering, ofte uten samtykke. Det gjør vont å høre om dette, for det gjør vondt å leve det. 

Og slik er livet. Dette er hva det ser ut som. Livet er lidelse ogskjønnhet og sex og begjær og personlig utvikling og minner ogtragedie og tap og smerte og kjærlighet. Og til syvende og sist betyrdet hva vi vil det skal bety

KREDITTER

Av og med: Juli Apponen. 
Foto: Juli Apponen. 
Takk til: Claire Hind.

BIO

Kunstneren Juli Apponen studerte ved Akademi for scenekunst i Fredrikstad, og arbeider hovedsakelig med performance og koreografi. Hun produserer og turnerer internasjonalt med flere samarbeid og egne soloforestillinger, både som regissør, koreograf og som utøver.