Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Spelling Spectacle
Ingrid Berger Myhre
NO
Kjøp billetter
25. oktober 2023 Kl. 18:00
26. oktober 2023 Kl. 16:00
Sted: Studio USF
Kategori: Dans
Varighet: 1 time 10 minutter

(Foto: Paul Sixta)

Spelling Spectacle er en forestiling om logikk, konsekvens og mulighet. Med «hvis – så»-slutninger i kjernemuskulaturen, stilles det spørsmål om hva en sammenhengende koreografisk tankerekke kan være, eller hva den kan likne på. Tittelen er et ordrim med hint om magi. Spell som i stave og trylleformular, spectacle som i noe å se på og noe man ser med.

Mer informasjon

En billig hest er sjelden

Det som er sjeldent er dyrt

En billig hest er dyr

 

 

Spelling Spectacle av Ingrid Berger Myhre, gjort i samarbeid med Nicola Gunn og Ida Wigdel, er en forestiling om logikk, konsekvens og mulighet. Med «hvis – så»-slutninger (implikasjoner) i grunntonen, stilles det spørsmål om hva en sammenhengende koreografisk tankerekke kan være, eller hva den kan likne på. Hva er betingelsene for det følgende, og hvordan? Hva i det som er gitt gir noe mening? Og hva sier det om bakgrunnen vi leser på.

 

Tittelen «Spelling Spectacle» er en alliterasjon, et ordrim, hvor begge ordene har to betydninger. De vekker begge en slags forestilling om magi i tillegg til den bokstavelige betydning av å lese og se. Spell som i stave eller som i trylleformular, og spectacle som i noe å se på eller briller man ser med.

Medvirkende

Choreography: Ingrid Berger Myhre

 In collaboration with: Nicola Gunn and Ida Wigdel 

Performed by: Nicola Gunn, Ida Wigdel and Ingrid Berger Myhre 

Sound design: Lasse Passage 

Light design: Ryoya Fudetani 

Scenography: Oshin Albrecht 

Costume Design: Signe Vasshus 

Design assistance/styling: Carly Rae Heathcote 

Advice: Thomas Bîrzan, Eirik Blekesaune 

Thanks to: Pablo Esbert Lilienfeld, Ashley Ho, Calvin Ferdinando Carrier, Hilde Ingeborg Sandvold 

Production: Caravan Production 

Co-production: Dansateliers (Rotterdam, NL), Kunstenwerkplaats (Brussels, BE), BIT Teatergarasjen (Bergen, NO), Rosendal Teater (Trondheim, NO), SPRING (Utrecht, NL) Residencies: KAAP (Brugge, BE), BUDA (Kortrijk, BE), Kunstenwerkplaats (Brussels, BE) Dansateliers (Rotterdam, NL), Tanzfabrik (Berlin, DE), fieldworks (Brussel, BE) 

Supported by: Advancing Performing Arts Project (apap) - FEMINIST FUTURES - a project co-funded by the Creative Europe Program of the European Union, Fonds Podiumkunsten 

Financed by: Arts Council Norway, Fond for Lyd og Bilde, The Flemish Government, The Flemish Community Commission

 

 

Støttet av:

Innholdsmelding

Vi i BIT Teatergarasjen er glade for at publikummet vårt består av ulike mennesker; folk med unike erfaringer og tilsvarende unike behov. Noen av våre besøkende liker å bli overrasketsjokkerte og utfordretmens andre kanskje ønsker å unngå å bli utsatt for bestemt innhold. Vi inviterer alle som ønsker å vite mersamme hva det måtte være eller hvorfor, om et av våre arrangementertil å ta kontakt på e-post Hei@bit-teatergarasjen.no eller ved å ringe +47 55 23 22 35.  

Tilgjengelighet

For mer informasjon om tilgjengeligheten til våre arrangementer og arenaer, vennligst besøk http://bit-teatergarasjen.no/tilgjengelighet