Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
AVLYST: Things in my Mouth
Iggy Lond Malmborg
Kjøp billetter
12. mars 2020 Kl. 20:00
Sted: Studio Bergen
Språk: Engelsk
Kategori: Teater
Varighet: 75 minutt

Things in my mouth handler om stemmen og hva den forteller oss om mennesket – med alt den har i seg av påståelighet, trøst, lokking og flørting, stønning, babbel, skryt og vitsemakeri, gjentakelser, etteraping, raseri, latter og gråt. Det er bare gjennom stemmen vi kan uttrykke hvem vi egentlig er. 

Iggy Lond Malmborg og den estiske skuespillerinnen Rea Lest-Liik tar oss fra språkets laveste til sitt høyeste. Gjennom vitser, sanger, dialog, monolog og poesi – fra uartikulerte vulgariteter til høytravende metafysiske spekulasjoner. Fra vrøvl og grynt til språklig perfeksjon i sonetteformens fengslende skjønnhet, viser de frem teateret som en lekegrind hvor all verden kan manes frem på et lite område i et kort tidsrom. Og er stemmer i ditt øre, som uskyldig gleder seg over å dagdrømme om deg, eller som vil være din hund, og som kan kunsten å bære over avgrunnen. 

 

Både Iggy Lond Malmborg og Rea Lest-Liik er trente filmskuespillere. Iggy har blant mye annet spilt i Broen og Springflo, og Lea i Scandinavian Silence og November, hvor hun fikk pris for beste skuespiller. Hun ble i fjor utropt til årets “shooting star” på European Film Promotion. 

 

“…humoren er med på å halde oppe intensiteten, og når dei tek til å fortelje kvarandre ganske turre vitsar, stort sett bygd på leik med språklege dobbeltydingar, er det berre å gi seg over” (Amund Grimstad, Klassekampen).

Kreditter

Konsept, tekst og regi: Iggy Lond Malmborg
Fremført av: Rea Lest, Iggy Lond Malmborg
Dramaturg: Johan Jönson
Tekniske løsninger, lyd, lys: Kalle Tikas
Videodesign: Gloria Hao
Foto: Alissa Šnaider, Arne Hauge
Søm: Helen Ananiassen, Liina Ananiassen
Produksjonssjef: Eneli Järs
Co-produksjon: Kanuti Gildi SAAL (Tallinn), Rosendal Teater (Trondheim), Black Box Teater (Oslo), BIT teatergarasjen(Bergen) og FFT (Düsseldorf)
I samarbeid med: Inkonst (Malmö)
Støttet av: Swedish Arts Council, Malmö city, Cultural Endowment of Estonia
Forestillingene i Bergen er støttet av Estonian Ministry of Culture