Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Carousel
Human Works
NO
Kjøp billetter
18. oktober 2018 Kl. 21:00
19. oktober 2018 Kl. 12:00
Sted: Røkeriet USF
Kategori: INTIMATE AESTHETICS
Varighet: 60 minutt CO-PRODUKSJON

Carousel handler om kunsten å danse sammen. I en tid der den politiske virkeligheten lett lar seg manipulere med ord, og sannhet og løgn får leve side om side, leter Human Works etter en slags sannhet i den kroppslige tilstedeværelsen.

Å være i fysisk kontakt er å umiddelbart sette seg selv i relasjon. Det anskueliggjør maktforhold, vårt potensial og begrensinger, til og med våre verdier og identitetsfølelse. Ut i fra den primære sanselige opplevelsen i et fysisk møte har Human Works utviklet en koreografi som inviterer til en ny forståelse av hva kommunikasjon kan være. Carousel spinner rundt det øyeblikket i ren fysisk samhandling hvor en åpner seg for en annen og frigjør seg fra det affekterte. Gjennom «kunsten å danse sammen» vil Human Works destillere essensen av hva kommunikasjon er.

Et kraftlag kvinnelige dansere fyller scenerommet med mål om å presentere, fremfor å representere, en virkelighet. Med årvåkenhet overfor hverandre, rommet og tyngdekraften sirkler de frem et rytmisk og suggererende verk, hele veien i tett samspill med scenografien og musikken – nykomponert for anledningen av elektroartist Sandra Kolstad.

Kreditter

Ide og konsept: Human Works, Anne-Linn Akselsen & Adrián Minkowicz. Koreografi: Anne-Linn Akselsen. Dramaturgi: Adrián Minkowicz. Scenograf: Herman Sorgeloos. Komponist og musiker: Sandra Kolstad. Skapt i samarbeid med: Christine Kjellberg, Åse Marie Rannestad, Elizaveta Penkova, Sara Tan, Ellada Damianou. Produsent: Camilla Svingen. Co-produsert av: BIT Teatergarasjen/Oktoberdans, RAS, Sandnes Kulturhus, Tou Scene. Støttet av: Norsk Kulturråd, Hordaland Fylkeskommune og Kunsthøyskolen i Oslo.