Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Feminist School: Environmental Justice Questions Workshop
Harun Morrison
UK
Få gratisbillett
21. oktober 2023 Kl. 13:00
26. oktober 2023 Kl. 13:00
Sted: Visningsrommet USF
Kategori: Workshop
Varighet: 120 min

(Foto: James Allan)

Environmental Justice Questions er en rekke spørsmål for diskusjon og debatt om miljørettferdighet, i form av et kortspill. Harun har invitert en rekke mennesker til å formulere gode spørsmål, alt fra aktivister, forfattere, kunstnere, teoretikere, arkitekter, kokker og naturhistorikere til gartnere. De forskjellige utgavene av forestillingen har forskjellige bidragsytere, designere og oversettere, og spørsmålene blir fler og fler.

Program Meteor 2023

Mer informasjon

Environmental Justice Questions er et kortspill, et samtaleverktøy for diskusjon og debatt om miljørettferdighet. Den London-baserte kunstneren Harun Morrison, som organiserer og redigerer, har invitert en rekke mennesker – aktivister, forfattere, kunstnere, teoretikere, arkitekter, kokker, naturhistorikere og gartnere, til å forfatte et spørsmål knyttet til miljørettferdighet som kan stimulere samtale.

I løpet av Meteor vil Harun invitere folk til samtaler rundt kortene. Det er åpent for folk til å komme og gå som de vil. Spillere som deltar vil bli invitert til å foreslå spørsmål selv, spørmål som kan bli del av fremtidige versjoner av verket. Forskjellige versjoner av kortene vil involvere ulike designere og illustratører.

Medvirkende

 

Innholdsmelding

Vi i BIT Teatergarasjen er glade for at publikummet vårt består av ulike mennesker; folk med unike erfaringer og tilsvarende unike behov. Noen av våre besøkende liker å bli overrasketsjokkerte og utfordretmens andre kanskje ønsker å unngå å bli utsatt for bestemt innhold. Vi inviterer alle som ønsker å vite mersamme hva det måtte være eller hvorfor, om et av våre arrangementertil å ta kontakt på e-post Hei@bit-teatergarasjen.no eller ved å ringe +47 55 23 22 35.  

Tilgjengelighet

For mer informasjon om tilgjengeligheten til våre arrangementer og arenaer, vennligst besøk http://bit-teatergarasjen.no/tilgjengelighet