Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
M.A.R.S.
Felix Ott & Bahar Temiz
DE/TR
Kjøp billetter
25. august 2017 Kl. 20:00
26. august 2017 Kl. 20:00
Sted: Studio Bergen
Kart
Kategori: Dans

Vi møter to dansere, to sterke individer som enes om noen måter å relatere seg til den andre. Med denne relasjonen gjenoppfinner de seg selv og skaper forvridde fortellinger ved hjelp av sine rekonstruerte kropper. De to møtes likestilte, som på en lekeplass der kroppene får fritt spillerom.

I M.A.R.S. utforsker Felix Ott og Bahar Temiz mulighetene for felles bevegelse. Som instrumenter i et pussig partitur navigerer de i fellesskap mellom forskjellige situasjoner. De leker seg med intimitetsgrenser og skaper et rom for selvoppofring. I forestillingen dannes rammene for et regelverk som Felix og Bahar må følge til tross for at det medfører enkelte hindringer og utfordringer. De beveger seg bort fra den kjønnede kroppen i et forsøk på å fjerne en narrativ struktur og tre inn i et abstrakt emosjonelt landskap.

De legemliggjør levende og livløse objekter og oppdager i prosessen et tredje selvstending element, en kraft som lever etter sine egne regler.

Av og med: Felix Mathias Ott, Bahar Temiz.
Lyddesign: Bojan Gagic. Lysdesign: Felix Mathias Ott. Produksjonsledelse: Inge Zysk. Produsert av: Felix Mathias Ott. Co-produksjon: Tanzfabrik Berlin, BIT Teatergarasjen, Student Centre of the University of Zagreb - Culture of Change og i samarbeid med workspacebrussels. 
Takk til: Diego Agulló, Sven Birkeland, Michael De Cock, Ludger Orlok, Dmitry Paranyushkin, Marnix Rummens, Nina Kurtela. 

Takk til Kunsthuset Wrap for residency-samarbeid.

Forestillingen er en del av APAP – Performing Europe 2020, med støtte fra den Europeiske Union Kulturprogram.