Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
ord/word/Wort & land/land/Land
Eva Pfitzenmaier
NO
Kjøp billetter
21. april 2017 Kl. 20:00
22. april 2017 Kl. 20:00
23. april 2017 Kl. 20:00
Sted: Bergen Kjøtt
Kategori: Konsert / Teater
Varighet: COPRODUKSJON INTRO

ord, word, Wort, land, land Land. Ordene er jo (nesten) de samme. Hvor eksotisk er man egentlig i Norge når man kommer fra Tyskland? Mer eksotisk enn svensker, mindre eksotisk enn franskmenn? Evas norske venner synes det er eksotisk når hun lager ferske artisjokker til middag. Selv synes hun det er eksotisk å fange krabber.

Tyske Eva Pfitzenmaier flyttet til Bergen for 8 år siden. Hun er innvandrer. Men hun er jo ikke "en sånn innvandrer". Hvor går grensen mellom veldig forskjellig og bare litt forskjellig? Er det lettere å holde fast på sin nasjonale og språklige identitet når kulturforskjellen er stor og derfor ekstra tydelig?

ord/word/Wort & land/land/Land er en scenisk konsert. Den handler om å se det humoristiske i språkforvirringer, det absurd i problemstillinger om identitet for innvandrere fra samme kulturkrets, men også om den svært personlige og ganske allmenne letingen etter seg selv i et hav av muligheter, av folk, kulturer, land og folkedrakter. Gjennom musikk, tekst og video bearbeides helt særegne erfaringer og observasjoner av to samfunn, to land og tre språk. Hvordan henger de sammen, eller hvordan avviker de fra hverandre? Og hvordan er det å befinne seg i spillet mellom dem som menneske?

Konsept, musikk, tekst, video, utøvende: Eva Pfitzenmaier
Lyd: Thorolf Thuestad
Lysdesign: Thomas Bruvik
Dramaturgi: Brogan Davison & Eva Pfitzenmaier
Scenografi: Nora Adwan & Eva Pfitzenmaier
Produsent: Hjørdis Steinsvik
Fremgangscoach: Marit Loe Bjørnstad
Outside ear: Stephan Meidell
Co-produksjon: BIT Teatergarasjen, Bergen Kjøtt, BEK
Støttet av: Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere, Komponistenes vederlagsfond, Norsk-islandsk kultursamarbeid, Hordaland Fylkeskommune og Bergen kommune.