Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
gaME #DANSENFEST
Dawid Lorenc & Adrian Bartczak
Kjøp billetter
25. oktober 2020 Kl. 17:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Dans
Varighet: 45 minutter

gaME er en danseforestilling for ungdom, men det betyr på ingen måte at voksne bør styre unna. Den foregår på engelsk og på kaudervelsk.

gaME plasserer seg i fremtiden. 100 år frem i tid. Vi er i år 2120, og verden har ikke forandret seg mye siden den vi kjenner i dag, men befolkningen har vokst enormt, og utviklingen av menneskelig kunnskap – den har tatt en uventet retning.

Teknologiutviklingens tidsalder er lagt bak oss, og menneskeheten har gått tilbake til mer organisk forskningsmetoder. Vitenskapens mest populære fag er danseologi, en vitenskap som beskriver mennesket basert på ordløse og uklare bevegelsesfenomener og deres effekter.

Historien handler om to vitenskapsmenn. De er danseologer, og behersker et bredt og multidisiplinært vitensfeltet ved hjelp av velkjente og uhørte metoder. Materialet de forsker på er deres egen unike, indre verden, som representerer alt.

Dawid og Adrian danser begge for Carte Blanche. Adrian er hektet på bevegelse og kroppens ærlighet. Det er vanskelig å lyve med kroppen. Dawid er nysgjerrig på det meste, men det var dans som ble hans profesjon. Han er fascinert av produktiviteten i improvisert bevegelse, og elsker å spille dataspill. Og disse to, Carte Blanche-dansere i verdensklasse, serverer her en forestilling helt utenom det vanlige.

gaME er produsert av Carte Blanche.

Foto: Sjur Pollen

 

Dans - en fest! er støttet av Fond for utøvende kunstnere og Vestland fylkeskommune