Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
HYPERFRUIT
Ludvig Daae & Joanna Nordahl
NO/SE
Kjøp billetter
20. oktober 2016 Kl. 19:30
21. oktober 2016 Kl. 12:00
21. oktober 2016 Kl. 19:30
Sted: Røkeriet, USF Verftet
Kategori: Dans
Varighet: ca 60 minutter GJESTESPILL

Gjør internett at vi fjerner oss fra hverandre?

Internett har i løpet av kort tid gjort det enkelt å kommunisere raskt med mange over store avstander. Vi er stadig pålogget og selv når vi er i samme rom foregår mye av kommunikasjonen elektronisk. Har dette gått ut over evnen til å kommunisere i nære relasjoner, og hvordan påvirker det et kjærlighetsforhold?

HYPERFRUIT handler om hvordan vi er sammen og kommuniserer med hverandre, med nettet som mulighet, distraksjon og underholdning, og hvordan vi spiller ut følelseslivet vårt på internett. Sammen med filmkunstner Joanna Nordahl har danseren Ludvig Daae skapt en danseforestilling om kjærlighet. Forestillingen er samtidig en iscenesettelse av selve nettet, en koreografi uten begynnelse, midte og slutt – mer som et 1-2-hund-lilla-Beyoncé.

Som så mange andre pleier Joanna og Ludvig mesteparten av sine vennskap og jobbrelasjoner på nettet. Denne formen for kommunikasjon er noe de er vant med, noe de setter pris på, noe som virker. De reiser mye, er på turné og er barn av sin tid. Samtidig erfarer de gang på gang hvor uventet komplisert det noen ganger kan være å få innfridd de forhåpningene de har til hverandre. De mestrer en uovertruffen kommunikasjonsteknologi, men ikke kommunikasjonen.

Konsept, regi, koreografi og utøvere: Ludvig Daae og Joanna Nordahl. 

Produsent: Sara Bergsmark. Kostymer: Tove Berglund. Komponist: William Rickman. Lyskonsulent: Chrisander Brun. 3D animation/VFX: Petter Bergmar / Good Motion. ”In memoriam” og trailer: Ossian Melin. Filmproduksjon: INDIO / Fotograf: Rob Witt. Produsent: Kim Jansson. B-foto: Johnny Isaksson. Lys: Johan Gärskog. Lys assistent: Anton Höjer. Grip: Kalle Linde. Lyd: George Hagstrand. Hår og sminke: Louise Linder. Produksjonsassistent: Marcus Bile. Klipper: Milad Moore. Gradering: Oskar Larsson. Online/Vfx: Markus Rosén. 

Støttet av: Kulturrådet og Stockholm by. 

Co-produksjon: MDT, Dansstationen og Atalante. Residens på Kinitiras Studio i Aten og O Espaço do Tempo i Portugal. Produksjonen er en del av EU-prosjektet [DNA] Departures and Arrivals.