Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
ICE WET: But Then, We'll Disappear (I'd Prefer Not To)
Carte Blanche w/Frederic Gravel
Kjøp billetter
13. februar 2024 Kl. 15:00
Sted: Studio Bergen
Kategori: Dans
Varighet: 60 min

open rehearsal + conversation 

Carte Blanche tar opp igjen den humørfylte og givende Festspillforestillingen fra 2021, og inviterer til åpen prøve. 

En dans om individuell særegenhet og om vanskelighetene med å finne sin plass i fellesskapet. Eller forsøket på å gå inni en større helhet uten å gi slipp på seg selv.

Dette arrangementet er ikke en del av festivalpasset for ICE WET, men interesserte kan reservere en plass gratis ved å skrive til jonas@ncb.no 

Medvirkende

KOREOGRAFI OG LYSDESIGN: Frédérick Gravel 

MUSIKK: Philippe Brault 

KOSTYMEDESIGN: Indrani Balgobin 

KOREOGRAFIASSISTENT: Jamie Wright 

DANSERE: Caroline Eckly, Noam Eidelman Shatil, Nadege Kubwayo, Dawid Lorenc, Adrian Bartczak, Aslak Aune Nygård, Ole Martin Meland, Brecht Bovijn, Gaspard Schmitt, Naomi Schouten, Ihsaan de Banya, Mai Lisa Guinoo, Manon Campion, Irene Vesterhus Theisen 

ORIGINALLÅTER AV: Frédérick Gravel 

EN SAMPRODUKSJON MED: Festspillene i Bergen 2021 

Mer informasjon

Et gjensyn i Bergen med Festspillforestillingen fra 2021. Danserne står allerede på scenen når salen fylles med publikum. De beveger seg, tilsynelatende upåvirket av hva som skjer rundt dem. Kostymedesignet gjør at hver danser skiller seg ut i mengden. Med ett er koreografien i gang, og dans og musikk fyller scenerommet.
I forestillingen But Then We’ll Disappear (I’d Prefer Not To) står møtet mellom mennesker sentralt. Hvordan vi møter andre – og hvor vanskelig det kan være å finne sin plass i felleskapet. Her utforskes spørsmål rundt individet, og dets plass i gruppen.
Frédérick Gravel som har koreografien har besøkt Bergen før. Han var på Oktoberdans i 2016 med forestillingen This Duet That We've Already Done (so many times). Den gang skrev vi: «Etter at Montréals Frédérick Gravel leverte sin avhandling om dansekunstnerens rolle i demokratiske samfunn i 2009, har han utviklet seg til dansescenens nye Mr. Cool. Han snur de koreografiske strukturene på hodet, med tydelige innslag av rock og performancekunst. Gravel er selv en slags tusenkunstner, noe som smitter av på alt han gjør.»
Det blir altså nypremiere på Dissappear i Bergen i slutten av februar, før turen går videre til Stord, Sogndal, Nordfjord og Barcelona.