Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Soufflette
Carte Blanche
NO
Kjøp billetter
18. oktober 2018 Kl. 19:30
19. oktober 2018 Kl. 19:30
Sted: Studio Bergen
Kategori: TOP OF THE POPS / RE:GENDER
Varighet: 60 minutt

Et siste gjensyn i Bergen med Carte Blanche sin kritikerroste festspillforestilling.

“Soufflette” er fransk slang for det å blåse røyk inn i munnen på en annen. Det er noe ungdommelig og ubekymret over en slik handling, noe man kan finne på når man er fortryllet av forelskelse og ikke kan motstå muligheten til å berøre sin elskedes lepper, en intim handling der forurenset pust gir liv og beruselse. 

Å utføre en “Soufflette” har noe skamløst og overskridende ved seg, som krever mot. Det er en handling som tar parti med lysten – en invitasjon til eskapader og fest. I forestillingen tar danserne oss med inn i sin egen fabelaktige verden, sin egen samstemte kultur, med kroppslig perkusjon og sang. I en svevende dans som stadig transformeres opptrer danserne hver for seg og sammen med stråleglans.

I forestillingen blander det seg også inn et musikalsk pust fra Middelalderen med i ånderettet, som forener noe gammelt med det moderne, noe mørkt med det lyse, naturlig med det kunstige, og noe mytisk med det sanne.

Soufflette er en kroppslig feiring av lyster, naturen og mangfoldet - Charlotte Myrbråten i Bergens Tidende

På hjemveien er jeg ikke lenger et publikum, men en deltaker i stykket, eller i historien - Ballade

Kreditter

Konsept og koreografi: François Chaignaud Produksjon: Carte Blanche & Festspillene i Bergen Scenedesign: Romain Brau Lysdesign :Abigail Fowler Kostymedesign: Romain Brau Komposisjon og arrangement: Jostein Gundersen PR-foto: Helge Hansen Dans: Ole Martin Meland, Mathias Stoltenberg, Caroline Eckly, Dawid Lorenc, Noam Eidelman Shatil, Daniel Mariblanca, Olha Stetsyuk, Adrian Bartczak, Irene Vesterhus Theisen, Harald Beharie, Timothy Bartlett, Aslak Aune Nygård, Chihiro Araki, Anne Lise Rønne

Video