Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Hva gjør vi med Covid-19?
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
New Skin
Signe Becker & Ingvild Langgård
NO
Kjøp billetter
28. oktober 2017 Kl. 19:30
Sted: Studio Bergen
Kategori: Teater

NEW SKIN har premiere på Ultimafestivalen i september, og finner sin form et sted mellom Ingvild Langgård heftige komposisjoner og scenograf Signe Beckers morbide etterlatenskaper av parterte menneskedukker fra Praha-kvadriennalen i 2015.

NEW SKIN er et planlagt fremtidsrekviem, en jevn strøm av parterte historier der skjeletter, kroppsdeler, malerier, lyder og melodier pipler frem fra mørket og bygger seg opp til en voldsom kraft. Stykkevis og delt, hviskende, syngende og brølende trekkes gamle maktstrukturer ned i dragsuget. Den nye smeltedigelen påkaller en ny bevissthet og et nytt menneske. To levende kropper og et dusin døde leder oss baklengs inn i fremtiden. Med organiske røtter og syntetiske antenner, tar de inn signaler fra popkultur, mytologi, metal og chakrahealing. De henter næring fra jorden og blomstrer i scenelyset.

Vi har stirret så lenge på skjermer. Vi har gapt desillusjonert av nyhetene. Vi har kjent stanken av apati. There´s something rotten in the state of Man. Oldtidens myter forteller at det ikke er virkeligheten som skaper drømmene våre, drømmene skaper virkeligheten. Så la oss endre drømmen.

Signe Becker og Ingvild Langgård har jobbet sammen på flere forestillinger og turnert begge sider av Nordatlanteren med Ingri Fiksdal. Signe sto for den nydelige pendelscenografien i Cosmic Body i fjor, og Ingvild for den suggererende musikken i State, hvor hun dirigerte rytmen med en trommestikke.