Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
CARRY ON
Heine Avdal & Yukiko Shinozaki
NO/JP
Kjøp billetter
20. oktober 2016 Kl. 12:00
21. oktober 2016 Kl. 12:00
22. oktober 2016 Kl. 12:00
23. oktober 2016 Kl. 12:00
24. oktober 2016 Kl. 12:00
Sted: Sentralbadet
Kategori: Dans / Performance
Varighet: 12.00-17.00 ca 30 minutter pr. tour COPRODUKSJON

Forestillingen varer 30 minutter og vises 12:00, 12:30, 13:00, 13.30, 14:00, 15:00, 15:30, 16:00 og 16:30.

Hver tur varer i 30 minutt. For hver tur er det en begrensing på 6 personer. Tidspunkt må reserveres når du bestiller billetten.

Heine Avdal og Yukiko Shinozaki, alias fieldworks, er kjent for sine stedsspesifikke forestillinger fulle av delikate detaljer, men også for dansende scenetepper og dronestyrte ballonger. 

De fortryller ethvert rom de inntar både personlig og kunstnerisk. Med et klart blikk for poetiske dimensjoner og lekende samspill i mellommenneskelige relasjoner, pirrer de nysgjerrighet og fantasi hos publikum. I en tilsynelatende enkel kompleksitet skaper de rom hvor fantasien får bevege seg fritt, og utnytter på intelligent vis vekslingen mellom opplevelsen av det som faktisk skjer, hukommelsen av hva publikum nettopp trodde de så, og det de forventer. CARRY ON er en videreføring av Distant Voices som ble vist på Oktoberdans for to år siden. Her omorganiserte danserne rommet – horisontalt og vertikalt – blant annet ved hjelp av hvite, lysende og fjernstyrte lydbokser, og publikum inntok vekslende oppstilling alt etter sin egen vurdering av hva og hvordan de ville få med seg det som foregikk.

CARRY ON inviterer inn til Bergens gamle offentlige bad, Sentralbadet. Dansere tar oss med på oppdagelsesferd gjennom foranderlige rom, rom med preg av tidligere handlinger. Vi inviteres inn for å se, lytte og kjenne på våre egne bevegelser i rom som får merker etter vår tilstedeværelse. Hvor befinner minnene seg, og hvordan virker de inn på våre bevegelser?

Concept & Direction: Heine Avdal, Yukiko Shinozaki

Created & performed by Heine Avdal, André Eiermann Ingrid Haakstad, Yumi Osanai, Krisjanis Sants, Yukiko Shinozaki, Veronica Thorseth

Sound design: Roeland Luyten

Sound & installation: Tetsuya Umeda

Dramaturgy: André Eiermann

Production: fieldworks, Heine Avdal

Co-production: STUK (Leuven), Pact Zollverein (Essen), NPO Offsite (Tokyo), BIT Teatergarasjen and APAP - Advancing Performing Arts Project - supported by the European culture program.

With the support of Norsk Kulturråd, Vlaamse Overheid, Vlaamse Gemeenschapscommissie

field-works.be