Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Samtaler som våpen og bilder som skjold
Alt går bra
NO
Kjøp billetter
23. februar 2018 Kl. 17:00
24. februar 2018 Kl. 17:00
Sted: Kunsthall 3.14
Kategori: Teater / Performance

Denne nye og første teaterproduksjonen fra Alt Går Bra settes opp med en påfølgende utstilling. Forestillingen handler om teateret som et offentlig samtalerom; utstillingen om bilder av det gode samfunnet. Det ene følger og utfyller det andre – i samme rom.

Samtaler som våpen og bilder som skjold setter teorier om teateret fra 1960-tallet ut i praksis. Inspirert av den italienske poeten og filmskaperen Pier Paolo Pasolini, inviterer de til debatt på scenen. I sitt Manifest for et nytt teater, beskrev Pasolini to teaterformer: det han kalte det borgerlige “skravleteateret” og det opposisjonelle “skrik og skrål-teateret”. Begge forholdt seg til besteborgerskapet, enten de representerte dem eller forsøkte å sjokkere dem. Pasolini ville i stedet åpne teateret og sett ordet i fokus, fritt for scenetekniske dikkedarer. Ved å invitere intellektuelle opp på scenen, ville han oppfordre til høyttenkning og debatt. 

I forestillingsdelen vil vil en rekke politisk aktive og engasjerte debattanter fremme kontroversielle politiske uttalelser med utgangspunkt i egne standpunkt, som publikum skal være med å diskutere. Utstillingen som avdukes etter forestillingen, er en videreføring av Alt Går Bras arbeid med historiske og samtidige våpenskjold i prosjektet Den norske Idealstaten. Her har et mangfold av bidragsytere formulert sine tanker om et godt fremtidssamfunn. Disse tankene er oversatt til tegninger.

AV OG MED: Alt Går Bra 

Gjester fredag 23. februar: Diego Fusaro (Italiensk filosof/forfatter), Kajsa Ekis Ekman (svensk feminist/ forfatter/journalist), Mary Miller (operasjef Bergen Nasjonale Opera)

Gjester lørdag 24. februar: Bård Larsen (Civita), Truls Lie (Ny Tid), Silje Hjemdal (Frp) og Sofie Marhaug (Rødt)

STØTTET AV: Norsk Kulturråd, KORO, Hordaland Fylkeskommune.

Co-produksjon: Kunsthall 3.14