Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
How to develop an art practice in times of uncertainty
Kjøp billetter
21. oktober 2019 Kl. 15:00
Sted: Belgin
Språk: Engelsk
Kategori: Foredrag / Workshop
Varighet: 15:00-16:30

Foredrag og samtale ledet av Yasen Vasilev

 

Deltakerne blir invitert til å fortelle om mislykkede forsøk, forkastede ideer, uferdige, urealiserte eller refuserte prosjekter og konsepter. Enhver form eller ethvert innhold du ikke vet hva du skal gjøre med, hvordan du kan fortsette med, hvilken kontekst, kriterier eller rammer du passer inn i.

I en åpen diskusjon vil vi prøve å finne felles grunnlag, endre perspektiver, artikulere, posisjonere og forsvare praksis som ikke svarer til gjeldende arbeidsmodeller og komme med mulige utviklings- og presentasjonsformater innenfor eller utenfor etablerte institusjoner.

Samtalen er åpen for deltakere fra enhver disiplin eller bakgrunn som er interesserte i å arbeide med menneskekroppen i tid og rom.

 

Mer her: http://ednetwork.eu/2019/02/05/how-to-develop-an-art-practice-in-times-of-uncertainty/

 

Yasen Vasilev (Bulgaria, 1988) er forfatter og scenekunstner. Han startet sin praksis med to diktsamlinger omgjort til talespråk, etterfulgt av fem teaterstykker som har resultert i priser, residencies, publikasjoner, opplesninger, workshops og oppsetninger internasjonalt. Siden 2015 har han jobbet med NUTRICULA, en fysisk solo i samarbeid med artister fra forskjellige bakgrunner og med ulike geografisk tilhørighet, vist i Shanghai, Lisboa, Vilnius og Taipei. Siden 2018 har han også vært bidragsyter i Springback Magazine og co-kunstnerisk leder av Small Season festival på Theatre Laboratory Sfumato i Sofia.