Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
How to make a piece in two days
Kjøp billetter
19. oktober 2015 Kl. 11:00
20. oktober 2015 Kl. 11:00
20. oktober 2015 Kl. 15:30
Sted: Cinemateket
Kategori: Workshop
Varighet: 11.00-18.00/11.00-16.30

Workshop med Jonathan Drillet

Basert på en første diskusjon med gruppen (om egenskaper, ønsker, ideer), vil utgangspunktet for workshopen være et innspilt lydspor, spilt inn i løpet av dag 1 (klart og mikset for dag 2), der vi vil prøve å fange tilstedeværelse og improvisasjoner.

 

Inspirert av Jonathan Capdevielles arbeid og metoder i  stykket Saga, vil vi fokusere på virkelighet, gjenskapelse av fortid, med vekt på familiemateriale (historier og minner, mer eller mindre klare, mer eller mindre konstruerte).

Deltakerne må være i stand til å produsere materiale som for eksempel å skrive tekster og improvisere frem dialoger. Avhengig av gruppen vil noen deltakere kunne arbeide kun med tekst og lyd, eller bare være utøver – eller begge deler. Dag 2 avsluttes av en liveopptrenden.

Merk: tittelen på denne workshopen må leses som en utfordring mer enn en oppskrift.

19/10: 11:00-18:00

20/10: 11:00-15:00//15:30 Åpen visning

Workshopen arrangeres i samarbeid med Norsk Skuespillersenter. Inklusive i prisen for workshopen er METEOR 2015s festivalpakke, som tilsvarer 6 valgfrie forestillinger. 

BIOGRAFI JONATHAN DRILLET

Jonathan Drillet er regissør, manusforfatter og skuespiller. Han har jobbet med Jonathan Capdevielle på to av hans prosjekter (Adishatz-Adieu og La Coupe Bruce), og samarbeider med ham på Saga som regiassistent og utøver.

De siste årene har han jobbet med svært ulike områder innad scenekunstfeltet (dans, teater, radio, TV, billedkunst), samarbeidet med artister som amerikanske Ryan Kelly og Brennan Gerard, de franske forfatterene Alexis Fichet, Jean Marie Besset og Christophe Honoré, den franske koreografen Daniel Larrieu, den franske billedkunstneren Théo Mercier, den tyske koreografen Raimund Hoghe...

Siden 2008 har han skrevet og regissert sitt eget arbeid sammen med Marlène Saldana, og skapt følgende stykker: Dormir Sommeil Profond, l'Aube d'une Odyssee (Sleep-Deep-Sleep, en Odyssey Dawn), et stykke om geopolitiske forhold mellom Frankrike og Afrika, eller mer nylig, Fuyons sous la spirale de l'escalier profond (Let’s escape around the sunken spiral stair), en neo-romantisk ballett.

 Foto: Alex de la Madeleine