Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Workshop med Ingri Fiksdal
Få gratisbillett
28. oktober 2020 Kl. 11:00
Sted: Bergen Dansesenter
Kategori: Workshop
Varighet: 2 timer

Ingri Fiksdal vil holde en workshop hvor hun presenterer litt av tankegodset bak Spectral og gir noen oppgaver som utøverne i Spectral har jobbet med fram mot forestillingen.

 

Spectral tar for seg sameksistensen mellom mennesker, rom, lydbølger, adrenalin, hjemmebakte kroppsdeler, slyngplanter, sminke, tepper, lamper, tentakler, lukter, hår, plastikkposer og et hav av madrassbeskyttere. Levende og ikke-levende kropper smelter sammen til nye, utvidede organismer, som bidrar til den totale forestillingens økosystem; et landskap i langsom utvikling, inspirert av bløtdyr, bjørnedyr, Nnedi Okorafors sci-fi, Jakten på nyresteinen, Pierre Huyghes kunst, mandelbrotfraktalen, jungel, søppelfyllinger, romvesenet i Annihilation, fuktige kjellere og mye mer. 

Ingri Fiksdal er koreograf med base i Oslo, og leverte i 2019 en doktorgrad i kunstnerisk forskning ved KHiO, med prosjektet Affective Choreographies. Ingrid skaper sine verk med mål om å finne muligheter for nye sinnstilstander, opplevelser, tanker og ideer. Grunnlaget hennes er en tanke om kunsten som katalysator for endringer ved å innta en rolle som "fullstendig ubrukelig" i et samfunn hvor de fleste andre ting og mennesker har gitte og kjente funksjoner.

Workshopen er gratis og åpen for danse- og scenekunstnere, og andre kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid. Studenter innenfor dans/teater/performance kan også melde seg på - påmelding via TicketCo.

Arrangeres i samarbeid PRODA Vestland og Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans. Workshopen er en del av diskursprogrammet FUTUREBODIES.

FUTUREBODIES er støttet av Fritt Ord og Bergen kommune