Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
What the hell? En samtale
Kjøp billetter
23. oktober 2019 Kl. 16:30
Sted: Visningsrommet USF
Språk: Engelsk
Kategori: Samtale
Varighet: 16:30-17:30

I denne samtalen deler kunstneren Michikazu Matsune og dramaturg André Eiermann prosessen med What The Hell og diskuterer ulike former for performativitet i det offentlige rom. Bergensversjonen av prosjektet What The Hell er utviklet og fremført av studenter ved MA-programmet i kunstfag ved Universitetet i Agder.

Michikazu Matsune er en performancekunstner og koreograf som jobber i ulike sammenhenger og rom som scene, museer, offentlige og private rom. Hans interesse ligger i å teste poetisk absurditet for å gjenspeile samfunnet vårt kritisk og lekent. Hans tverrfaglige forestillinger undersøker temaer som forholdet mellom kropp og gjenstander, handling og språk, sted og oppførsel. Michikazu Matsune er opprinnelig fra Kobe/Japan og basert i Wien/Østerrike.

André Eiermann er førsteamanuensis i teater ved Universitetet i Agder, hvor han leder det tverrfaglige masterprogrammet i kunstfag. Han arbeider som scenekunstner og dramaturg i forskjellige sammenhenger, ofte i tverrkunstneriske og stedsspesifikke prosjekter, er utdannet ved Institutt for anvendt teatervitenskap i Giessen (Tyskland), og har preget begrepet postspektakulært teater med sin doktoravhandling av samme navn (Postspektakuläres Theater, 2009). Han forsker i skjæringspunktet mellom teori og praksis, i senere tid med særlig fokus på scenekunst i kontroversielle områder og samtidskunstens forhold til situasjonisme.

 

Foto: Jørund Føreland Pedersen