Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Varamo Press presenterer
Kjøp billetter
19. oktober 2019 Kl. 15:30
Sted: Belgin
Språk: Engelsk
Kategori: Boklansering
Varighet: 15.30-17.30

Varamo Press omfavner det uventede og verdsetter de vilkårlige omstendighetene som omgir skrivingens tilblivelse. Snatching, wording, printing, it gives a paper form to various kinds of literature that have a fleeting life elsewhere. Mette Edvardsen og Jeroen Peeters er grunnleggere av Varamo Press og presenterer med dette forlaget og dets første utgivelser.

 

Edvardsens "Not Not Nothing" bringer sammen tekster fra en rekke forestillinger som utforsker språk som materiale og koreografi som skriving, ofte på grensen til det synlige og drevet av en lyst til å 'lage et stykke om ingenting'. I de litterære essayene i "Something Some things Something else" ser Peeters nærmere på Edvardsens detaljerte verden i lys av hennes kunstnerpublikasjon. Å prøve å gjøre så lite som mulig slik at en følelse av noe annet kan oppstå – hvilket rom har lesningen av en slik måte å skrive på? 

Hvor er skrivingen? Hva med ikke-skriving og litteratur som ikke helt lar seg overføre til det trykte formatet? Ledet av spørsmål av denne art leser Mette Edvardsen og Jeroen Peeters fra sine egne bøker, samt fra bøker av forfattere som inspirerer dem i deres jakt etter svar, som deltakere i en buktende samtale som utvider deres komposisjonspraksis.

Mette Edvardsen er en koreograf og utøver som er ivrig etter å utforske scenekunst som praksis og situasjon, også i forhold til andre medier som bøker og skrivekunst. www.metteedvardsen.be 

Jeroen Peeters er en essayist og dramaturg som er interessert i å komponere oppmerksomhet og i å arbeide på tvers av medier som skriving, ikke-skriving, performance og publikasjon. www.sarma.be/pages/Jeroen_Peeters

 

www.varamopress.org