Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Les om våre tiltak for at du skal føle deg trygg.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Stereotypemixing - workshop med Th'Line
Kjøp billetter
26. oktober 2019 Kl. 11:00
Sted: Bergen Dansesenter
Språk: Engelsk
Kategori: Workshop
Varighet: 2 timer

Kjønn, status og posering er stikkord for denne workshopen. Vi tar utgangspunkt i stereotypiske karakterer og skikkelser, og gjør oss kjent med det fysiske språket deres. Når vi har gjort oss bevisst denne fysikken og dens potensielle makt kan vi vri og vende på karakterene og mixe sammen de som utfordrer hverandre.

 

 

Th'Line ble etablert i 2006 og drives av dansekunstnerne Kristina Wallace og Ida Wigdel, begge utdannet ved Kunsthøyskolen i Oslo og ansatt i Skuespiller-og Danseralliansen siden 2017. Konfrontert av kapitalismen, sosiale medier og maktoverskridelser drar Th'Line fokuset på kropp og image til det ekstreme. Kompaniet boltrer seg i alt av scenkunstens virkemidler og jobber med å blande det vakre og det stygge, det dumme og det kule om hverandre på konfronterende vis. En drivkraft i arbeidet er å leke med en absurd fysisk timing som oppstår når de blander teknisk avansert dans med det mer naive og hverdagslige. Deres neste premiere er duetten Anonymousse februar 2020.

Th'Line viser forestillingen Steelo and Th'Future på Meteor.

Workshopen er gratis og åpen for dansekunstere, scenekunstnere og andre kunstnere interessert i begevelsesarbeid. Studenter innen dans/teater/performance kan søke om å få delta.

Ved spørsmål, ta kontakt med ingrid@bit-teatergarasjen.no

Workshopen er et samarbeid med PRODA Hordaland og Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans