Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Prøverommet på Hordaland Kunstsenter
Kjøp billetter
18. mars 2019 Kl. 20:00
Sted: Hordaland Kunstsenter
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet
Varighet: 20:00-23:00

Mariah Hjertholm
Sandra Blichert
Hannah Nyberg
Yohei Hamada
Skrivestue - Tag Team Studio
Kristian Berg-Jåtten, Siri Ingul og Arthur Hureau

Kristian Berg-Jåtten, Siri Ingul og Arthur Hureau

Vi gleder oss til å høre Kristian Berg-Jåtten og Siri Ingul lese diktet “Lenis plassar” av Øyvind Rimbereid med nykomponert musikk av Arthur Hureau.

Hannah Nyberg

Se Hannah Nybergs arbeid på Prøverommet nå på mandag. I arbeidet studerer hun naturens bevegelse. Hvor kommer den fra, hva er den nå og hvor skal den videre?

“This projected painting is a display of polluted soil in interaction with clean water. The pollution from nearby factories made the particles move in all directions at once, as if gravity had soften and time started moving in different ways. A silent contemplation over the slow and steady deterioration of nature”.

Sandra Blichert

Sandra Blichert tar med seg en fortelling hun har gitt tittelen "Et møte i to akter". Fortellingene er presentert i små hefter som kan tas med hjem.

“For en stund siden gik jeg forbi pavillonen på Festpladsen, og så en enlig opslået paraply stå der. Det fik mig til at mindes de to ulike øredobber og skosåler jeg har fundet på gaden i Riga i fjor og i Bergen i januar, og en lille fortælling begyndte at udspille sig i mit hoved. Om nogen der har vært på dates der aldrig kom til ende”.

Mariah Hjertholm

-

Skrivestue - Tag Team Studio

Kom å heng med Skrivestue-gruppen til Tag Team Studio på mandag. De invitert til å lage dikt om kunst… Hemmelighetsfulle. Vi tror det blir veldig fint.

Yohei Hamada

-