Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Prøverommet på Botanisk Hage på Milde
Kjøp billetter
13. mai 2019 Kl. 20:00
Sted: Botanisk Hage på Milde
Kategori: Multikunstnerisk Begivenhet
Varighet: 20:00-23:00

Prøverommet kommer til Botanisk Hage på Milde for å fylle hagen med kunst og kultur 17. August. Og nå 13. Mai inviterer vi til en kveldsvandring i hagen som en liten smakebit!

Vi har med oss Frantzsen&Mjanger, en kunstnerduo i Bergen som består av Maria Almås Frantzsen, master i visuell kunst/glass og Ruth Hol Mjanger, førstelektor i drama ved NLA Høgskolen. I deres kunstneriske praksis arbeider de i ulike uterom der de kombinere kunsthåndverk med performative uttrykk. I Botanisk Hage vil de ta oss med på en vandring med glass.

I performancen “En vandring med pust” inviterer Frantzsen&Mjanger publikum til å delta i en vandring med glasskulpturer som er et fysisk avtrykk av pusten. Gjennom å puste deler vi luften som omgir oss. Hvordan kan dette usynlige fellesskapet bli synlig? Og hvordan oppleves det å gå inn i skumringen med avtrykk av pust i hendene?

I tillegg vil kammerkoret GNEIS gi oss en liten smakebit på det de holder på med. Kammerkoret GNEIS ble stiftet i 2005 av Tore Kloster. Koret ønsker først og fremst å jobbe med musikk av nålevende, vestnorske komponister. Men framfører også musikk fra andre steder og musikalske epoker.

Prøverommet er et nomadisk visningsrom som beveger seg mellom ulike lokaler, gallerier og institusjoner i Bergen. Hver kveld er unik og one night only! Her samles kunstnere og andre kulturinteresserte for å presentere, oppleve og utforske billedkunst, musikk, performance, teater, film, dans, skulptur, installasjon og opplesing med og for publikum.

Praktisk informasjon:
Pris: 40,- (ink. fellesbuss fra sentrum)
Vandringen begynner kl. 20:15

Det blir satt opp fellesbuss fra sentrum og ut til Botanisk Hage (mer informasjon kommer). Begrenset plass (40 stk.)