Kjøp online
Skriv ut hjemme eller bruk billetten på mobilen.
Kjøp på spillested
Billettsalg 1 time før forestilling.
Grupper
Ta kontakt for grupperabatt.
Vil du bli vår Teaterkontakt?
Ta kontakt.
Spesialbehov
Ta kontakt dersom du har behov for tilrettelegging.
Levende Kritikk - Foredrag og kritikersalong før/etter Love & Emotions av Karen Eide Bøen (NO)
Kjøp billetter
16. februar 2019 Kl. 18:00
16. februar 2019 Kl. 20:00
Sted: USF Verftet
Kategori: Foredrag

BIT Teatergarasjen har inngått et samarbeid med Teatertanken om prosjektet Levende kritikk. Prosjektet går inn for å heve kompetansen rundt scenekunstkritikk gjennom å utforske nye former for kritikk – med Vestlandet som utgangspunkt og omdreiningspunkt. BIT Teatergarasjen ser hvor viktig dette initiativet er, og er glade for å være en del av og legge til rette for arbeidet. I vårprogrammet vil Levende kritikk gå i direkte dialog med forestillingen Love & Emotions av Karen Eide Bøen.

 

forkant av forestillingen 16. februar, skal en danseviter holde en introduksjon der målet er å se på forestillingen i et historisk perspektiv ved å gå inn på virkemidlene og estetikken som benyttes. Etter forestillingen arrangeres det en kritikersalong bestående av et panel med dansehistorikere, dansekritikere,“teatergjengere” og en kunstner fra eannen del av feltet. Publikum ønskes også velkommen til å delta i samtalen.  

Dette er første arrangement i en møteserie som finner sted i direkte tilknytning til utvalgte forestillinger, med mål om å skape et nytt, åpent rom for kritisk refleksjon om scenekunsten i det frie feltet på Vestlandet. I tilknytning til samtalen vil vi produsere en serie tekster fra bidragsyterne og kunstnerne selv, hvor et kunstverk ses og tolkes fra ulike perspektiv. 

Teatertanken ledes av Anna Blekastad Watson og Ragnhild Freng Dale, og prosjektet Levende Kritikk gjennomføres i samarbeid med BIT Teatergarasjen, Cornerteateret og Performance Art Bergen, og er støttet av Kulturrådet og Bergen Kommune.